|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[C69A 1.8] Auto znowu stoi... |
Autor |
Wiadomość |
Sauron [Usunięty]
|
Wysłany: 31-12-2006, 12:21 [C69A 1.8] Auto znowu stoi...
|
|
|
Tak tak ..mój misiek znowu ze mną wygrywa 1:0 :/
Wczoraj podczas wymiany klocków poczułem chęć dalszych napraw,więc zachciało mi się wymienić też termostat..i tu zonk podczas wykręcania śrub od pokrywy termostatu pękła mi dolna część obudowy termostatu.W związku z tym mam pytanie:
Czy ktoś się orientuje lub posiada jakiś manual od silnika 4G67 i mógłby potwierdzić lub zaprzeczyć zamienność dolnego korpusu obudowy termostatu z silnika 4G63-4G63T.
Wiem że górne korpusy się różnią ( 4G63 ma wlew płynu w górnej częsci a u mnie jest w chłodnicy) natomiast dolna częśc wygląda tak samo.Zamówiłem już taka z silnika 4G63 ale nie wiem czy się nie zdziwię jak ją dostanę...
Echh..gdybym tak nie lubił tej swołoczy to już bym ją spalił...:D
Korzystając z okazji ,że już tak się rozpisałem chciałbym złożyc wszystkim Mitsumaniakom życzenia wszystkiego naj..w nadchodzącym Nowym Roku |
Ostatnio zmieniony przez akbi 23-06-2007, 23:20, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
|
|