|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Trefne stacje benzynowe |
Autor |
Wiadomość |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Kraj/Country: Polska
Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24327 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 26-12-2012, 22:05 Trefne stacje benzynowe
|
|
|
Ostrzegam przed stacjami:
1. stacja w Kowalach/Jankowie Gdańskim - przy skrzyżowaniu drogi 221 z drogą do Jankowa; przypomina z grafiki i kolorów stacje Lotos, ale to stacja prywatna (na fakturach jest Franciszek Stenka jako właściciel)
dlaczego: tankując tam kiedyś nie mogłem zejść ze spalaniem poniżej 10/100; normalne spalanie auta to 8.5-9; nie wiem, co tam leją, bo innych objawów nie mam, ale spalanie jest fatalne; kilka osób też mi się skarżyło i ostrzegało, by tam nie tankować, szczególnie ON
2. stacja ajencka Lotos w Starogardzie Gdańskim, Władysława Jagiełły 6 (skrzyżowanie krajowej 22 z ul. Zblewską) - raz tam zatankowałem przejazdem i właśnie mam problemy w kombi - silnik pracuje strasznie nierówno, przygasa, nie chce się wkręcać na obroty... jakaś masakra - jeszcze nigdy się to auto tak nie zachowywało; jutro zgłaszam ich do jakiejś instytucji kontrolującej stan paliw |
|
|
|
 |
|
|