|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Hubeeert 04-05-2008, 01:38 |
[MSS ALL] ELEKTRONIKA Jak zmienić ustawienia komputera ? |
Autor |
Wiadomość |
LISEK.LUBLIN [Usunięty]
|
Wysłany: 07-01-2007, 23:35 [MSS ALL] ELEKTRONIKA Jak zmienić ustawienia komputera ?
|
|
|
MAM PROBLLEM ZE ZMIANĄ USTAWIEŃ KOMPUTERA. POKAZUJE MI WSZYSTKO W MILACH (LUB MILACH NA GALON!). JEST TO PRAWOSTRONNE MSS 1.3. PRÓBOWAŁEM POSTEPOWAC WEDLE INSTRUKCJI "MANUAL..." ALE PO WCIŚNIECIU DWÓCH SKRAJNYCH PRZYCISKÓW NA WYSWIETLACZU POJAWIA TYLKO - MGX - LUB -M6X-. COS ROBIĘ NIE TAK? |
Ostatnio zmieniony przez cns80 09-02-2009, 11:00, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
raban1 [Usunięty]
|
Wysłany: 07-01-2007, 23:57
|
|
|
wiesz ja to zmienialem, wciskałem najpierw SET i później jakis klawisz od godziny i wskoczylo mi KM lub Mile. preszedlem na km i jest ok. Masz instrukcje, jak se nie poradzisz napisz rozszyfruje swoja niemiecka i dokladniej napisze! |
|
|
|
 |
chudesq [Usunięty]
|
Wysłany: 09-01-2007, 10:11
|
|
|
Witajcie.
Mam MSW i jak akumulator odlaczylem to musialem na nowo wszystko poustawiac .... banalne ,ale dziala ....
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
zako7
Mitsumaniak 00349/KMM

Auto: Eclipse Cross
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 3 razy Dołączył: 27 Wrz 2006 Posty: 192 Skąd: Jaworzno
|
Wysłany: 09-01-2007, 13:40
|
|
|
WYBÓR WYŚWIETLANEJ JEDNOSTKI MIARY
Jednostki wybrane pierwotnie to km/h oraz l/100km. Chcąc wybrać jako jednostkę "milę" należy zastosować przedstawioną procedurę.
UWAGA!
W samochodach nie wyposażonych w urządzenie audio MITSUBISHI można zamieniać km na mile i odwrotnie.
1. Aby uruchomić funkcję wyboru należy nacisnąć i przytrzymać przycisk "M" Na wyświetlaczu ukaże się jednostka stosowana obecnie.
2. Do wybrania żądanej jednostki prędkości należy wykożystać przyciski "H" lub "M".
H-km
M-mila
Następnie trzeba wprowadzić (zapisać) dokonany wybór i w tym celu nacisnąć przycisk "SET"
3. Jeśli w kroku 2 wybrano jako jednostkę "km", to jednostkę zużycia paliwa stale będzie trzeba wybierać korzystając z przycisków "H" lub "M". Ukaże się wtedy jednostka stosowana dotychczas.
Do wybrania żędanej jednostki zużycia paliwa należy użyć przycisku "H" lub "M" , następnie nacisnąć przycisk "SET" i wprowadzić wybraną jednostkę
zródło: Instrukcja Obsługi MSS |
|
 |
LISEK.LUBLIN [Usunięty]
|
Wysłany: 09-01-2007, 22:18
|
|
|
niestety u mnie pierwotnie ustawine są mile.... ale dzieki za rady, juto bede probowal sie do nich zastoswac
[ Dodano: 10-01-2007, 17:11 ]
zako7, wielkie dzieki w koncu mi sie udalo to przestawic . teraz juz widzę normalne spalanie a nie jakieś mile na galon . jeszcze raz dziekuje wam wszystkim za rady |
|
|
|
 |
|
|