|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
skrzypienie |
Autor |
Wiadomość |
gonzo [Usunięty]
|
Wysłany: 13-08-2005, 21:53 skrzypienie
|
|
|
Witam , zmartwiło mnie , że mój misiek zaczął skrzypieć.Ma już równo roczek i takie rozczarownie.Pewnie trafię do serwisu bo mimo iz polałem tuleje wahacza(tył lewa strona) środkiemWD , to nie przestało skrzypieć.Czuje sie jakbym jeżdził wozem drabiniastym a nie furą z pod rąk japonczyka , i dlatego zanim do Was trafię pytanko:czy to prawda , że możecie zabrać furę z pod wskazanego adresu a potem ją do mnie odprowadzić? (to nie z lenistwa tylko z braku czasu). Moze cos takiego mieliście juz w innych miśkach i moja wizyta będzie zbędna ? , jak cos dajcie znać (Lancer 1.6 2004) - pozdrówka |
|
|
|
 |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
Pomógł: 146 razy Dołączył: 04 Kwi 2005 Posty: 7054 Skąd: Calish4nia
|
Wysłany: 13-08-2005, 22:05
|
|
|
a ja doloze do pytania - czym posmarowac tuleje zeby nie skrzypialy ??
zalozylem nowe orginalne w czesci przedniej tylnego wahacza - ma 5miesiecy i z 6tys km przebiegu, skrzypi z jednej strony ale nasluchujac jeszcze troche i z drugiej tez zacznie, wnerwia to bardziej niz trzeszczenie tylnej polki |
_________________ Mateusz <Matejko>
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam |
|
|
|
 |
BRyhu
Nowy Forumowicz BRyhu

Auto: MitsubishiLancer HyundaiLantra
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 11-11-2012, 10:53
|
|