Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
zna ktos tego colcika?
Autor Wiadomość
pi_dzej
[Usunięty]

Wysłany: 31-12-2006, 11:46   zna ktos tego colcika?

http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C1971216 szukam furki i waham sie miedzy jakims fajnym golfikiem a coltem. help :)

Rafal_Szczecin 
Mitsumaniak

Auto: Volvo Amazon, Skoda Superb
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 31-12-2006, 11:48   

egzemplarz omawiany na forum .
Ostatnio zmieniony przez Rafal_Szczecin 31-12-2006, 11:51, w całości zmieniany 2 razy  

pi_dzej
[Usunięty]

Wysłany: 31-12-2006, 11:49   

a gdzie jesli mozna wiedziec?

Rafal_Szczecin 
Mitsumaniak

Wysłany: 31-12-2006, 11:51   

SZUKAJ nie gryzie, wystarczy wpisac GTI

http://www.mitsubishi-gra...p?p=94924#94924

pi_dzej
[Usunięty]

Wysłany: 31-12-2006, 14:03   

wybacz dopiero dzisiaj sie zarejestrowalem i jeszcze wszystkiego nie kumam z tego forum. Dzieki za info :)

Hugo 
Mitsumaniak
srebrny szatan

Auto: EA5A Avance '01 & SS 1,6
Wysłany: 31-12-2006, 14:56   

pi_dzej napisał/a:
fajnym golfikiem

A jest taki. Jeszcze nie miałem okazji takiego widzieć :wink:
Sorry, ale jestem uprzedzony.

pi_dzej
[Usunięty]

Wysłany: 31-12-2006, 15:27   

nom jezdzilem golfem mk3 TDI 110 KM i jak dla mnie super sie jezdzi :P jezdzilem tez pare godzin Astra G 101 KM tez sie milo jezdzi a w sumie to moze chcial bym japonczyka bo maja super silniczki i troche bajerow nawet starsze modele bo japonce dawno juz siedza w elektronice a zachod to niewiadomo na co czeka. a golfika tez znajdziesz fajnego a Ty czemu uprzedzony , rozbil Ci Colta jakis Golf ?

Rafal_Szczecin 
Mitsumaniak

Wysłany: 31-12-2006, 16:55   

uprzedzenia co do golfa ? a gdzies tam, tylko nie zycze trafienia auta ktore bylo skadane z dwoch lub trzech , ktorym jezdzil mlody gowniarz ( a w dokumentach jest 60 letni dziadek ) no i po kupnie oczywiscie NAMAWIAM do oblozenia sie kupa spojlerow, dodania dwoch paskow na srodku samochodu ( slyszalem ze to dodaje nawet do 20 koni ) zalozenia sobie super bajeranckiego tlumiku prosto z biedronki .
to chyba tyle :P :mrgreen:

ja tam wiem, ze nigdy nie kupie golfa.

pi_dzej
[Usunięty]

Wysłany: 31-12-2006, 17:06   

Nie wiem ale wydaje mi sie ze troche przesadzacie. Fakt Golf jest latwym samochodem do przerobienia ale za to nie ma sportowego wygladu odrazu. wiec chyba troche trzeba popracowac zeby jako tako fajnie wygladal. i wydaje mi sie ze moze kiedys kots objechal wasze furki wlasnie golfem a teraz sie zloscicie ;p hehe

Rafal_Szczecin 
Mitsumaniak

Wysłany: 31-12-2006, 17:15   

pi_dzej napisał/a:
kiedys kots objechal wasze furki wlasnie golfem

prosze Cie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
zaden golf nie byl mocny na lancera kombi 1,6 16v ( no moze procz vr4, ale u mnie w sz-n nie ma zanego takiego )
a teraz galantem sie nie scigam.
i wcale nie mam uprzedzenia , do golfow, bo octavia 1,9 tdi ( z silnikiem od VW, oraz kupa czesci - praktycznie wszystkimi to poprostu powiekszony golf ) poprostu rzadzi ;) (w sensie ekonomicznej jazdy)

pi_dzej
[Usunięty]

Wysłany: 31-12-2006, 17:16   

VR6 GOLF ;p hehe

Rafal_Szczecin 
Mitsumaniak

Wysłany: 31-12-2006, 17:18   

oj tam dwa w ta czy dwa w ta :)

niech bedzie vr6 :)

no ale wg mnie golf to poprostu golf - nic nadzwyczajnego . spotkam go na kazdym kroku, na KAZDYM OSIEDLU, a czy takiego colta ( w tej budzie) zobaczysz na kazdym osiedlu ? z pewnoscia nie :)

faken
[Usunięty]

Wysłany: 31-12-2006, 17:19   

przejedź sie coltem gti i od razu zapomnisz co to jest golf,no wiesz 1.8gti 140km 7,6sec do 100
a po drugie jak ktoś nas wyprzedził golfem to nieproblem ludzie mają podad 300 konne colty niech niemieckie wynalazki prubują

deenbe
[Usunięty]

Wysłany: 31-12-2006, 17:21   

pi_dzej napisał/a:
wydaje mi sie ze moze kiedys kots objechal wasze furki wlasnie golfem a teraz sie zloscicie ;p hehe

mnie nikt golfem jeszcze nie objechal :lol:

pi_dzej
[Usunięty]

Wysłany: 31-12-2006, 17:23   

dobra dobra nie zloscie sie ;p hehe dzisiaj nie czas na fochy ;p a Coltem jeszcze nigdy nie jezdzilem ;/ a golfa chcialem nie dla budy tylko dla silnika bo wiem ze moga przejechac nawet 500 000 km wiec to sporo. a moze ktos mnie zaprosi na jazde probna colcikiem ;p

Odpowiedz do tematu