|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[CA4A 1.6] Potrzebny czujnik walka... |
Autor |
Wiadomość |
raba83 [Usunięty]
|
Wysłany: 15-01-2007, 00:18 [CA4A 1.6] Potrzebny czujnik walka...
|
|
|
Witam! Mam wielki problem a potrzebna jakze z pozoru niewielka czesc... Generalnie moj colcik (1.6 16v '96>) nie chce odpalic przy cieplym silniku... ECU pokazalo blad 23 czyli czujnik walka lub walu! mechanik powiedzial ze na bank walka ale nigdzie w poznaniu ani okolicach nie moge dostac tej czesci (miesiac czekania w serwisie i koszt 800zl ) Historia jest taka ze "mechanik" obszedl to jakos ale po 4 dniach te same objawy! Stad moja prosba o jakies porady, czy ktos mial juz taki problem albo gdzie mozna dostac ta czesc w miare szybko... bo juz mnie noga swierzbi jak nie czuje pedalu gazu pod soba... |
Ostatnio zmieniony przez harpagan 15-10-2007, 11:26, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Marcin190 [Usunięty]
|
Wysłany: 15-01-2007, 07:30
|
|
|
Czesc w Łodzi jest taka firma co ma colty po stłuczkach i inne takie na części oto link
http://www.japancar.pl/ najlepiej dzwonić do nich maja także wysyłke części, Ja z sobie zamówiłem kolektor wydechowy do mojego colta i przyszedl do katowic bez problemu
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
raba83 [Usunięty]
|
Wysłany: 15-01-2007, 21:01
|
|
|
Wielkie dzieki! jutro napewno zadzwonie Mam nadzieje ze znajde co potrzebuje... |
|
|
|
 |
|
|