|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Blacharz/lakiernik |
Autor |
Wiadomość |
mlodypabloo
Nowy Forumowicz
Auto: Outlander 2.0 DID 2008
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 21-03-2013, 21:36 Blacharz/lakiernik
|
|
|
Mam pytanko, czy ktoś w ostatnim czasie korzystał z usług takich warsztatów w Poznaniu? Małżonka miała ostatnio małą przygodę na parkingu w wyniku czego mam pęknięty przedni zderzak, przestawioną atrapę przednią względem lamp + to co za zderzakiem. Mam dylemat czy oddać samochód do warsztatu w którym robią wszystkie marki, czy może do autoryzowanego serwisu Mitsubishi (np. Polody) z nadzieją że tam zrobią to dokładniej. |
|
|
|
 |
eremita
Mitsumaniak
Auto: Outlander III DID
|
Wysłany: 30-03-2013, 23:04
|
|
|
ja parę lat temu korzystałem z Auto Wache i nie polecam. Z tego co się orientuję dużo dilerów oddają do naprawy firmą które zajmują się tym profesjonalne.
Lepiej oddać to do warsztatu który tylko się tym zajmuje a najlepiej jak jest polecony przez kogoś kto tam już robił |
|
|
|
 |
radamanthys132
Mitsumaniak MohAIR

Auto: Galant
|
Wysłany: 22-04-2013, 10:13
|
|