|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[I 2.0T] Outlander 2.0T - Ostrów Mazowiecka |
Autor |
Wiadomość |
goskes
Nowy Forumowicz
Auto: Outlander
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 09-10-2013, 08:08 [I 2.0T] Outlander 2.0T - Ostrów Mazowiecka
|
|
|
Hej, od jakiegoś czasu szukam dla siebie auta. Miałem nadzieję na znalezienie Audi A4 3.0TDI, ale niestety w tym momencie trochę za gruba kasa. Rzuciło mi się w oczy następujące auto:
http://allegro.pl/outland...3587118895.html
Proszę o opinię. |
|
|
|
 |
pamar
Mitsumaniak Kainamustim

Auto: Carisma 1,9TD Colt VII 1,3
Zaproszone osoby: 2
Pomógł: 11 razy Dołączył: 15 Lip 2007 Posty: 4173 Skąd: Andrespol/Radków
|
Wysłany: 09-10-2013, 14:35
|
|
|
Generalnie (jak to zwykle na zdjęciach bywa) dobrze wygląda ten Outek, trzeba by go sprawdzić na żywca, tym bardziej, że:
Cytat: | MAM DO SPRZEDANIA ŚWIEŻO SPROWADZONĄ Z NIEMIEC HONDĘ ACCORD. SAMOCHÓD JEST W 100% W ORYGINALE. ŻADEN ELEMNT NIE LAKIEROWANY POWTÓRNIE. BEZWYPADKOWA.STAN SAMOCHODU MOŻNA OKREŚLIĆ JAKO IDEALNY.NA BIEŻĄCO SERWISOWANY TYLKO I WYŁĄCZNIE W ASO HONDA . ŚRODEK AUTA JAK NOWY, STAN TECHNICZNY IDEALNY.
MAM DO SPRZEDANIA ŚWIEŻO SPROWADZONEGO Z NIEMIEC AUDI A4 BOGATEJ OPCJI WYPOSAŻENIA .AUTO MIAŁO TYLKO I WYŁĄCZNIE JEDNEGO WŁAŚCICIEL-CO JEST UDOKUMENTOWANE W BRIEFIE NIEMIECKIM . 100% BEZWYPADKOWA.POWŁOKA LAKIERNICZA W ORYGINALE.. PEŁEN SERWIS W ASO AUDI-UDOKUMENTOWANY KSIĄŻKĄ SERWISOWĄ . ŚRODEK AUTA JAK NOWY, STAN TECHNICZNY IDEALNY.
MAM DO SPRZEDANIA ŚWIEŻO SPROWADZONĄ Z NIEMIEC MITSUBISHI OUTLANDERA W NAJBOGATSZEJ OPCJI WYPOSAŻENIA .BEZWYPADKOWY .LAKIER 100% ORYGINAŁ.AUTO POSIADĄ SEKWENCYJNĄ INSTALACJĘ GAZOWĄ. STAN SAMOCHODU MOŻNA OKREŚLIĆ JAKO IDEALNY. ŚRODEK AUTA JAK NOWY, STAN TECHNICZNY IDEALNY. |
Facet ma chyba z 20 aut do sprzedania, świeżo sprowadzone, jak nowe i od pierwszego właściciela |
_________________ ad futuram rei memoriam:
Demokracja - to jednak kupa a świat to może tylko wyobrażenie
http://www.mitsumaniaki.com/
http://www.mmdzieciom.pl/
 |
|
|
|
 |
desti
Forumowicz
Auto: CLS320black, 911(997)4S, Qq+2
Pomógł: 5 razy Dołączył: 28 Sty 2011 Posty: 327 Skąd: Chojnice
|
Wysłany: 09-10-2013, 17:01
|
|
|
Tak na świeżo to na dzień dobry rozrząd do wymiany bo co 90kkm się wymienia a to koszt ok 1,5tyś zł
Sprzęgło też nie wiadomo ile go zostało
Co do bzdur z wyposażenia to:
-klimatyzacja dwustrefowa jest tylko automatyczna a nie dwustrefowa
-xenon raczej jak już to LUX-y założone a faktycznie to są soczewkowe lampy
-8Airbag jak tylko 4 są montowane
-a najzabawniejsze to ESP przecież w OI Turbo takiego czegoś nie było nawet w opcjach
Ale co do wyglądu to na zdjęciach bardzo dobrze się prezentuje w idealnym stanie to mogą być auta klasyczne a nie użytkowane na co dzień. Co do bez wypadkowości to trzeba jechać z lakiernikiem lub miernikem aby to ocenić pozdrawiam |
|
|
|
 |
goskes
Nowy Forumowicz
Auto: Outlander
|
Wysłany: 09-10-2013, 17:05
|
|
|
Dzięki, takiego właśnie info potrzebowałem. |
|
|
|
 |
Maddox
Mitsumaniak
Auto: Outlander 2.0 Di-D
Pomógł: 2 razy Dołączył: 20 Lip 2010 Posty: 219 Skąd: Piaseczno
|
Wysłany: 15-10-2013, 08:48 turboczarnuch
|
|
|
goskes napisał/a: | Dzięki, takiego właśnie info potrzebowałem. |
Jakby co, to moj turboczarnuch bedzie do oddania.
Dla zainteresowanych fotki,opis,historia na motostacie,etc. |
_________________ Outlander 2.0T
Outlander 2.0 DI-D |
|
|
|
 |
|
|