|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
E54A Radio |
Autor |
Wiadomość |
dahu
Forumowicz

Auto: E39A <3
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 16 Wrz 2011 Posty: 98 Skąd: Pohulanka
|
Wysłany: 09-10-2013, 18:55 E54A Radio
|
|
|
hmm chłopaki skąd polecacie wziąć prąd do radia ? Obecnie mam pociągnięty od regulatora jasności deski i denerwujące jest to że , żeby radio działało muszę mieć włączone światła , a od aku średnio chce mi się ciągnąć prąd... a więc skąd (deska) można by wziąć prąd ? |
|
|
|
 |
Hugo
Mitsumaniak srebrny szatan

Auto: EA5A Avance '01 & SS 1,6
Pomógł: 521 razy Dołączył: 06 Sie 2006 Posty: 21953 Skąd: Wolsztyn
|
Wysłany: 09-10-2013, 21:06
|
|
|
dahu napisał/a: | więc skąd (deska) można by wziąć prąd ? | Z plusa zapalniczki. Radio włączy Ci się na pierwszej pozycji kluczyka, czyli ACC. Moim zdaniem najlepsze rozwiązanie. Poza tym co Ty masz za auto, że nie masz fabrycznej intalacji pod radio? |
|
|
|
 |
dahu
Forumowicz

Auto: E39A <3
Pomógł: 1 raz Dołączył: 16 Wrz 2011 Posty: 98 Skąd: Pohulanka
|
Wysłany: 09-10-2013, 21:29
|
|
|
Szczerze nie zaglądałem jeszcze tam (z lenistwa ) bo ogólnie obecnie żeby mi radio grało muszę mieć włączone światła pozycyjne , co gdy bym chciał słuchać muzyki jak czekam pod sklepem na kogoś jest uciążliwe biorąc pod uwagę że mam nienajlepsze kondycji aku :/ |
|
|
|
 |
|
|