|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Między nami ;-) |
Autor |
Wiadomość |
Sklad [Usunięty]
|
Wysłany: 25-01-2007, 01:07
|
|
|
A może wiecie gdzie mozn kupić dimenciki do misia??
jeden mam urwany i głupio wygląda|:)) |
|
|
|
 |
bartek_nkm [Usunięty]
|
Wysłany: 25-01-2007, 17:53
|
|
|
Sklad napisał/a: | A może wiecie gdzie mozn kupić dimenciki do misia?? |
Najlepiej na szrotach albo Allegro. Ja nie mam dwóch dolnych diamnetów z grila, napisu MITSUBISHI na tył i "i" od GLXi...
Udało mi się zwerbować jedną osobę na spotkanie. Człowiek nieznany mi z imienia jeździ srebrnym MSS DID. O naszym wcześniejszym spotkaniu czytał i chciał przyjechać, ale myślał, że będzie na nim Pan Karaś z którym toczy wojnę i dlatego nie przyjechał. Teraz obiecał być. |
|
|
|
 |
DiPi [Usunięty]
|
Wysłany: 25-01-2007, 22:18
|
|
|
Sklad napisał/a: | eden mam urwany i głupio wygląda| |
bartek_nkm napisał/a: | Ja nie mam dwóch dolnych diamnetów z grila |
a ja nie mam dół lewa strona może jakaś zrzuta ta znaczek i podzielimy się diamentami hihihihi
bartek_nkm napisał/a: | Udało mi się zwerbować jedną osobę na spotkanie |
tak dalej widze że zima mobilizuje hehehe !!!!
a mówiłem że zimówki sie przydadzą |
|
|
|
 |
bartek_nkm [Usunięty]
|
Wysłany: 25-01-2007, 23:07
|
|
|
Cytat: | tak dalej widze że zima mobilizuje hehehe !!!! | Nigdy się jescze nie spotkałem napastując ludzi na ulicy pytaniem "Czy słyszał/a Pan/Pani o Klubie Mitsubishi Mitsumaniaki?" z odpowiedzią twierdzącą, a ostatnio - "tak! Mieliście spotkanie w pod Łuczniczką!" - byłem w szoku To było bardzo miłe, bo jednak nie staramy sie na darmo
[ Dodano: 25-01-2007, 23:18 ]
Doniu, co z Miko, będzie
Firebee pamiętaj!!!!!!!!!!! |
|
|
|
 |
Doniu [Usunięty]
|
Wysłany: 26-01-2007, 01:26
|
|
|
bartek_nkm napisał/a: | Ja nie mam dwóch dolnych diamnetów z grila, napisu MITSUBISHI na tył i "i" od GLXi... |
Bartek, napisu na tył też nie mam bo nasze oddzielnego nie mają, jest już na szybie, również napis LANCER. Z dodatkowych na tył to tylko naklejana jest wersja, tak jak u nas np.: GLXi
bartek_nkm napisał/a: | Doniu, co z Miko, będzie |
No właśnie nie wiem. Bo z tego co mi mówił, to termin mu nie bardzo pasuje ale może w ostatniej chwili coś sie zmieni |
|
|
|
 |
yrdn
Forumowicz

Auto: SB 1.8 2009
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 26-01-2007, 19:41
|
|
|
Nowina po tygodniowym odpoczynku na mrozie :
Odpalił elegancko i jak cichutko mruczy Nie mialem jeszcze mojego Lanca w użytkowaniu w okresie zimowym - pomyka az milutko, tylko chyba faktycznie Bartku bedziemy musieli popracowac nad ogrzewaniem tylnej szyby
Mysle, ze na tym spocie trzeba bedzie poruszyc temat moze jeszcze nie majówki, ale jakiejs dwudniówki, spotkania BARDZO INTEGRUJĄCEGO
pozdro
PS
Jezdzi bez zimówek... |
|
 |
bartek_nkm [Usunięty]
|
Wysłany: 27-01-2007, 09:44
|
|
|
OK, w przyszłą sobotę mogę się zająć MITSUMANIAKAMI: JACA_1978 i yrdn yrdn napisał/a: | Mysle, ze na tym spocie trzeba bedzie poruszyc temat moze jeszcze nie majówki, ale jakiejs dwudniówki, spotkania BARDZO INTEGRUJĄCEGO | Czekamy na konkretne propozycje i chętnego do organizacji tego spotkania |
|
|
|
 |
Sklad [Usunięty]
|
Wysłany: 05-02-2007, 18:44
|
|
|
Teraz szukam rady i podniesienia na duchu:))
Kupiłem sprzęgło do mojego misia (dla nie zorjetowanych 81 r. silnik 4g11 skrzynia 4 biegi)
Sprzegło jest firmy VALEO dałem 380 złoty.
teraz pytanko - Opłacało sie czy nie ??
Ps.: Co do firmy VALEO nie mam zastrzezeń ale ma jakos Pierwsze miejsce w przodukcji sprzęgieł i nowych rozwiązań ,chodzi mi o cene:))
[ Dodano: 15-02-2007, 20:32 ]
musze troszke poreklamowac njwyzej usuną ten post:))
ale na allegro są dostępne emblematy na atrape do Misia )
tu link : http://www.allegro.pl/ite...hi_sprawdz.html
[ Dodano: 21-03-2007, 20:19 ]
Potrzebuje fotek Misia Lancera 1.3 z 1992 roku.
Najlepsze jest to ze mama kupuje misia własnie takiego:)
za 2200 z solca )
hhehe
[ Dodano: 30-03-2007, 22:33 ]
Gdzie mozna kupić tanio kolektor wydechowy i uszczelki pod kolektor Tanio:)) |
|
|
|
 |
|
|