|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Hubeeert 24-02-2007, 11:33 |
prosze o pomoc mitsubishi pajero |
Autor |
Wiadomość |
PAJERO [Usunięty]
|
Wysłany: 03-02-2007, 02:05 prosze o pomoc mitsubishi pajero
|
|
|
czesc jestem nowy wiec sie witam z wszytskimi serdecznie . chcial bym zakupic mitsubishi pajero rocznik miedzy 1997 a 1999 w wersji sport jakie sa najleprze interesuje mnie tylko disel wiem na pewno ze jest 2,5 oraz 2,8 jelsi mzona sie doweidziec co kupic czy jest opcja w tym modelu na blokade i co i jak sprawdzic baaardzo prosze o pomoc najleprze modele jakie sa silnika najmocniejsze naj mniej awaryjne i wogole jesli by ktos mial godne polecenia auto tez prosze o kontakt dziekuje serdecznie pozdrawiam i czekam na odpowiedz |
|
|
|
 |
mich-z93 [Usunięty]
|
Wysłany: 06-02-2007, 20:32
|
|
|
Ja moge tylko powiedziec ze w "motorze" z przed 2 tyg. było pajero opisywane i tam mówieli o silnikach diesla. Były 2,5 i 2,8. Zdecydowanie polecali 2,8 ponieważ na łańcuch a nie na pasek większa pojemność, nowsza konstrukcja, większa moc (i spalanie)....... odnośnie napedów nie wiem dokładnie ..... ale chyba jest super-select a co do blokady dyfera |
|
|
|
 |
|
|