|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Hubeeert 24-02-2007, 11:33 |
Przeróbka pajero 25TDI krótkie z 1990roku |
Autor |
Wiadomość |
mrb2 [Usunięty]
|
Wysłany: 20-02-2007, 18:59 Przeróbka pajero 25TDI krótkie z 1990roku
|
|
|
Witam mam pare pytań mam do przerobienia krótkie pajero z 1990r te auto posiada klimatyzację i niewiem czy nagrzewnica też będzie do wymiany może ktoś ma wykaz części jakie są potrzebne do takiej przeróbki , może ktoś z was przerabiał te auto . Deska rozdzielcza wydaje mi się że zostaje bo jest składana z elementów wystarczy ją tylko przełożyć ,ale co z kolumną kierowniczą . proszę o odpowiedż |
|
|
|
 |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
Pomógł: 146 razy Dołączył: 04 Kwi 2005 Posty: 7054 Skąd: Calish4nia
|
Wysłany: 20-02-2007, 19:52
|
|
|
a ja przerabialem sporo ksiazek w podstawowce i liceum |
_________________ Mateusz <Matejko>
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam |
|
|
|
 |
arturro [Usunięty]
|
Wysłany: 20-02-2007, 22:00
|
|
|
kolumne tez wystarczy przelozyc |
|
|
|
 |
zbyszekm2
Forumowicz

Auto: Pajero 3,2 DiD Long
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 211 razy Dołączył: 26 Sty 2007 Posty: 4635 Skąd: Bytów
|
Wysłany: 25-02-2007, 18:44 Re: Przeróbka pajero 25TDI krótkie z 1990roku
|
|
|
mrb2 napisał/a: | Witam mam pare pytań mam do przerobienia krótkie pajero z 1990r te auto posiada klimatyzację i niewiem czy nagrzewnica też będzie do wymiany może ktoś ma wykaz części jakie są potrzebne do takiej przeróbki , może ktoś z was przerabiał te auto . Deska rozdzielcza wydaje mi się że zostaje bo jest składana z elementów wystarczy ją tylko przełożyć ,ale co z kolumną kierowniczą . proszę o odpowiedż |
ABy przerobić trzeba się zaopatrzyć w:
Wspomaganie kierownicy
węże od wspomagania
obudowę pod kierownicę
zestaw przełączników pod kierownicę
silniczek wycieraczki przedniej
mechanizm wycieraczek wraz z ramionami
nagrzewnicę
wentylator nawiewu
pedał gazu i hamulca
deskę
sterowanie nawiewem i klimą (niekoniecznie)
parownik do klimy(europejski) |
_________________ pajero Long, 3,2 DiD, najlepsze:)
 |
|
|
|
 |
|
|