|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
pomocy. colt warjuje |
Autor |
Wiadomość |
mariusz251681
Nowy Forumowicz
Auto: colt z30 2004r
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 09-05-2014, 22:01 pomocy. colt warjuje
|
|
|
witam..
Nie wiem co robić.. zaczęło się od zapalonej kontrolki czek ... teraz nie gaśnie na desce rozdzielczej żaden system tzn wszystko się świeci na tablicy i nie działa:/ dzisiaj ledwo do domu dojechałem ( na światłach jak sie zatrzymałem silnik przestał pracować). Czasem w czasie jazdy cała deska świeci się od kontrolek (zwłaszcza na wybojach). Przy odpalaniu czesto nie chce zaskoczyć wyświetlacz na desce rozdzielczej z lewej strony wywala jakieś dziwne dziewiątki . jestem załamany pomocy:/ |
|
|
|
 |
Georg
Mitsumaniak

Auto: Z trwałym motorem 3.2 DID
Pomógł: 37 razy Dołączył: 18 Sty 2014 Posty: 771 Skąd: Warszawa Miedzeszyn
|
Wysłany: 10-05-2014, 21:09 Re: pomocy. colt warjuje
|
|
|
mariusz251681 napisał/a: | witam..
Nie wiem co robić.. |
Niestety wygląda na to, że wizyty u elektryka nie unikniesz, ale zanim tam pojedziesz, posprawdzaj - wszystkie, do których tylko masz dostęp - połączenia instalacji z masą pojazdu.
- Pozdrawiam |
|
|
|
 |
milo
Mitsumaniak

Auto: galant 2.0 td 2001r
Pomógł: 115 razy Dołączył: 27 Lut 2011 Posty: 3452 Skąd: BP
|
Wysłany: 10-05-2014, 22:43