Zamknięty przez: Firebee 26-08-2007, 19:23 |
V Zlot Mitsumaniaków 08.2007 - STRYKÓW! |
Autor |
Wiadomość |
Firebee
admin mitsumaniak

Auto: A160, Space Gear,
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 06-12-2006, 23:54 V Zlot Mitsumaniaków 08.2007 - STRYKÓW!
|
|
|
No to zapraszam do dyskusji na temat przyszłorocznego Zlotu.
Zapraszam do zebrania w tym temacie grupy, która będzie organizowała Zlot, a my (poprzedni organizatorzy) oczywiście pomożemy w razie jakichkolwiek pytań.
pozdrawiam
Firek |
Ostatnio zmieniony przez Firebee 26-08-2007, 22:34, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
akbi
I Love SPEEDway

Auto: Subaru Forester 2.0XT .. 18r
Zaproszone osoby: 65
|
|
|
|
 |
Jackie
Mitsumaniak Dealer Mitsumaniak

Auto: Eclipse Cross PHEV
|
Wysłany: 07-12-2006, 15:30
|
|
|
Nie muszę dodawać, że jestem do dyspozycji? |
_________________ Jackie
Evolution never ends...
http://wybieramaso.pl/ |
|
|
|
 |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
|
Wysłany: 07-12-2006, 17:46
|
|
|
ja sie nie pisze do pomocy, znowu sie zachleje na before party w piatek, w sobote bede nie do zycia i zrobie afterparty w niedziele, a do domu w poniedzialek jak w tym roku, zreszta w poprzednie nie bylo lepiej
no ale jakcos to mozna na mnie liczyc - przynies wynies pozamiataj nie ma problema |
_________________ Mateusz <Matejko>
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam |
|
|
|
 |
wojmi1
Mitsumaniak lancer kombi i gal

Auto: lancer combi g37 i c12 galE32
|
Wysłany: 07-12-2006, 19:32
|
|
|
Jak bedzie na Z sulejoweskim to przylece dwoma lancerami /no tak mysle |
_________________ lancer 4 wd combi 87, 89 ; c12v 1.5 90, gal E33 90 +e33 |
|
|
|
 |
Adaho_krak
moderator

Auto: Megane GTline
|
Wysłany: 09-12-2006, 15:05
|
|
|
Małopolska w Borkach sie melduje napewno liczniejszą grupą niż na Pomorzu, na naszych spotach temat aktywny i wiele osób zgłasza gotowość na wyjazd ale to jeszcze chwila czasu jest i wiele się może zmienić.
Jeśli jakoś osobiście mogę pomóc w organizacji to nie ma problema na tyle ile można na odległość |
_________________ Nigdy nie mów, że czegoś się nie da zrobić. Ponieważ zawsze znajdzie się taki ktoś, co nie będzie wiedział, że tego się nie da zrobić, I TO ZROBI !!!
Renault Megane Gtline
Piszę poprawnie po polsku. - Przynajmniej się staram
Adam 00302/KMM |
|
|
|
 |
ramzes008 [Usunięty]
|
Wysłany: 15-12-2006, 17:39
|
|
|
Jeśli jest potrzebna jakaś pomoc z Kielc chętnie pomogę ! piter.ck@interia.pl |
|
|
|
 |
Jackie
Mitsumaniak Dealer Mitsumaniak

Auto: Eclipse Cross PHEV
|
Wysłany: 17-12-2006, 12:12
|
|
|
Kochani!
Lekko się niepokoję co do zlotu. Nie ma nikogo, kto konkretnie zająłby się organizacją i wybaczcie ale jeżeli to się nie zmieni trzeba będzie przenieść zlot w miejsce, gdzie będzie ktoś z założycieli. Oczekuję na konkretne osoby gotowe podjąć się tego trudu. Jeżeli się nie znajdą chyba Grudziądz wita (Firek jeszcze nie wie ale się ucieszy )
Pozdrawiam |
_________________ Jackie
Evolution never ends...
http://wybieramaso.pl/ |
|
|
|
 |
Meteo [Usunięty]
|
Wysłany: 17-12-2006, 12:41
|
|
|
No chlopaki trzeba dzialac - kto mieszka blisko Borkow ? i kto by zajal sie organizacja ? Czas ucieka a my stoimy w miejscu , wszyscy pomozemy w organizowaniu , nie bojcie sie odpowiedzialnosci , trzeba osoby na miejscu a reszte bdziemy robic wspolnie . |
|
|
|
 |
Simones [Usunięty]
|
Wysłany: 17-12-2006, 12:43
|
|
|
adaho_krak napisał/a: | Małopolska w Borkach sie melduje napewno liczniejszą grupą niż na Pomorzu |
Pomorze na Pomorzu sie melduje napewno liczniejsza grupa niz na Malopolsce
Na odleglosc pewnie sie nie przydam, ale jesli byloby to gdzies w poblizu to moge sprobowac pomoc z pomoca pomocnikow (dziz ale mam dzis glupawke - przeprosil ) zorganizowac cos ciekawego. Juz raz robilismy zlot nad morzem z moim ex... klubem |
|
|
|
 |
Firebee
admin mitsumaniak

Auto: A160, Space Gear,
|
Wysłany: 17-12-2006, 13:09
|
|
|
póki co nie dzielmy skóry na niedzwiedziu. Ktoś jednak głosował na Borki i zadeklarował się zorganizować Zlot, więc poczekajmy aż te osoby się ujawnią:)
Szczeze - nigdy nie bylem za organizacją Zlotu w innych miejscach niż zamieszkania założycieli, ale wszyscy jestesmy mitsumaniakami i zadecydowalismy glosowaniem o innych punktach...
Oczywiscie z nieklamaną przyjemnością zorganizowałbym kolejny Zlot, sami wiecie, że jest to dla mnie największą satysfakcją zorganizować kolejnego i kolejnego Zlota..
Pamiętajmy jednak, że wybraliśmy Borki i tam ten Zlot pownien być...
Nie ukrywam, że prawdopodobnie do terminu Zlotu nie będzie mnie już w kraju..
Jak już wszystko załatwię co mam tutaj do załatwienia (koniec lutego-marca) wyjeżdzam stad, patrzac dzisiaj, na stałe za granice (anglia, irlandia) z rodzinką...
niestety zycie tutaj jest tak porąbane, ze na dluzsze funkcjonowanie brak mi sił..
Oczywiscie Was nie opuszcze, a zapewne bede jeszcze czesciej niz dotychczas na forum itp, jednak podjęcia się zlotu na odległość się raczej nie podejmę... Jesli ma byc cos przeze mnie zorganizowane to będzie to najlepiej jak tylko potrafie.
Pozdr.
Firek |
|
|
|
 |
borecki [Usunięty]
|
Wysłany: 17-12-2006, 13:54
|
|
|
na mnie chlopaki z Lodzi moga liczyc jakby chcieli wydrukowac jakies plakaty czy cos... oni wiedza |
|
|
|
 |
bums75 [Usunięty]
|
Wysłany: 17-12-2006, 14:15
|
|
|
Jakby co, to na Gdansk mozecie liczyc. |
|
|
|
 |
ZZIBI [Usunięty]
|
Wysłany: 17-12-2006, 14:52
|
|
|
troszkę czasu mam jak trzeba mogę pomuc |
|
|
|
 |
Browar [Usunięty]
|
Wysłany: 17-12-2006, 15:02
|
|
|
adaho_krak napisał/a: | Małopolska w Borkach sie melduje napewno liczniejszą grupą niż na Pomorzu, na naszych spotach temat aktywny i wiele osób zgłasza gotowość na wyjazd ale to jeszcze chwila czasu jest i wiele się może zmienić.
Jeśli jakoś osobiście mogę pomóc w organizacji to nie ma problema na tyle ile można na odległość |
Dołaczam sie do kolegi z klubu MM Malopolska Adaho_krak
Jestem z wami
pozdrawiam |
|
|
|
 |
|