|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
outlander MY19 wymiana radia CD/mp3 na coś z Bluetoothem |
Autor |
Wiadomość |
nemo gs
Forumowicz
Auto: outlander III 2.0MT 2018
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 19-09-2018, 10:30 outlander MY19 wymiana radia CD/mp3 na coś z Bluetoothem
|
|
|
Zamówiłem outlandera w najprostszej wersji Invite Plus MY19 (za miesiąc odbieram) i będzie tam radio, które nie ma zestawu głośnomówiącego. Dopłata do wersji CityStyle była w ok. 9 tys - praktycznie za samo nagłośnienie Rockford Fosgate, więc odpuściłem.
Chciałbym założyć jakieś inne radio, które będzie miało wbudowany zestaw głośnomówiący - zastanawiam się co byłoby najlepszą opcją - zależy mi na tym, żeby odtwarzało płyty CD (może DVD..?) i żeby jakość rozmowy była dobra - najprawdopodbniej kupię wcześniej to radio i dostarczę do salonu, żeby zamontowali przed odbiorem auta.
Jeśli macie jakieś sprawdzone radia, proszę o pomoc. |
|
|
|
 |
|
|