|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Podnośnik do szyby. POMOCY |
Autor |
Wiadomość |
Damonekk
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Colt 1.6 66kW 96r.
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 29-09-2014, 18:41 Podnośnik do szyby. POMOCY
|
|
|
Cześć i czołem, jestem tutaj nowy i nie dokońca jestem pewny czy w dobrym miejscu piszę, lecz potrzebuje pomocy.
Mam na posiadaniu Mitsubishi Colt 1.6 66kW z 1996r. GLX.
Od paru dniu poszukuje podnośnika do prawej szyby przedniej automatycznej, ale nadaremne. Szukam całego zestawu wraz z silniczkiem i linką, ale nic wszędzie pusta na szrotach w moich okolicach oraz w sklepach z używanymi częściami. Byłem dzisiaj w sklepie "Inter Cars" lecz za sam podnośnik bez silniczka policzył mi 400zł.. Jest to dla mnie za dużo, bo myślę że taką rzecz można kupić taniej. Przeszukałem allegro, ale ciężko do mojego modelu..
Więc mam dwa pytania:
Pierwsze.. Czy ktoś wie gdzie mógłbym taki zestaw dostać lub ma w posiadaniu na sprzedaż w dobrej cenie?
I drugie pytanie.. Czy jest możliwość wrzucenia ewentualnie innego podnośnika, czy koniecznie musi być do danego auta,rocznika itd? Może i błaha sprawa, ale na prawdę jestem w tym zielony.
Z góry dziękuje wszystkim za pomoc. |
|
|
|
 |
bonkesku
Forumowicz

Auto: Mitsubishi Colt CJ1A 98r
|
Wysłany: 29-09-2014, 18:59
|
|
|
wystarczy do tego modelu, rocznik nie ma znaczenia,sa takie same |
|
|
|
 |
MaR_cin
Nowy Forumowicz
Auto: Mitshubishi Colt 1.6
|
Wysłany: 01-10-2014, 03:20
|
|
|
Poszukaj dobrze na allegro, ja swój dostałem za 100zł
Podnośnik mechanizm szyby MITSUBISHI COLT V CJ0
Po wpisaniu tego już się pojawia opcja która będzie pasować.
Upewnij się czy masz śruby montażowe bo ja nie dostałem razem z podnośnikiem na szczęście miałem swoje. |
|
|
|
 |
ludinho1
Forumowicz ludinho1
Auto: CJ swap 1.8 dohc + CS3W kombi
Pomógł: 4 razy Dołączył: 31 Lip 2010 Posty: 253 Skąd: warszawa
|
Wysłany: 05-10-2014, 11:14
|