|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Tylne kierunkowskazy |
Autor |
Wiadomość |
PiotrGdynia
Nowy Forumowicz

Auto: Pajero 3.2 DID
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 03-12-2014, 20:43 Tylne kierunkowskazy
|
|
|
Witam
Mam problem z tylnymi kierunkami kiedy je włączam pierwsze trzy "mrygnięcia" są normalne a póżniej przyspieszaja a tylne zarowki tylko sie żarzą przednie swieca normalnie. Awaryjne tez swieca normalnie. Czy powinienem zaczac od sprawdzenia masy czy przerywacza? Ktoś podpowie |
_________________ Galant 81r.,Pajero I 2,6benz+gaz88r.,Pajero III 3,2 DID Aut.04r. |
|
|
|
 |
n_bart
Mitsumaniak
Auto: PII 2,8 A/T long po lifcie
Pomógł: 3 razy Dołączył: 26 Mar 2014 Posty: 68 Skąd: Wilkowice /k.Bielsko-Biała
|
Wysłany: 03-12-2014, 21:49
|
|
|
Nic nie sprawdziłeś a od razu pytasz???
...ją zanim bym zapytał sprawdził bym cokolwiek- zaczynając od masy...
Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
sebastian_98765
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero
|
Wysłany: 03-12-2014, 22:58
|
|
|
n_bart napisał/a: | Nic nie sprawdziłeś a od razu pytasz???
Pozdrawiam. |
A co w tym pytaniu jest dziwnego, że aż trzy znaki zapytania?, że niczego nie sprawdził a śmiał zadać pytanie? Jakieś zasady? Np najpierw sprawdż wszystko a dopiero potem korzystaj z wiedzy i doświadczeń innych kolegów z forum. Przecież o to chodzi, żeby tutaj się dzielić wiedzą i doświadczeniami a nie po omacku "wyważać otwarte drzwi".
Wracając do tematu miałem podobny problem i wystarczyło przeczyścić z rdzy oprawkę żarówki. Ja to zrobiłem Dremelem i papierem ściernym. Może to wystarczy.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
n_bart
Mitsumaniak
Auto: PII 2,8 A/T long po lifcie
Pomógł: 3 razy Dołączył: 26 Mar 2014 Posty: 68 Skąd: Wilkowice /k.Bielsko-Biała
|
Wysłany: 04-12-2014, 07:33
|
|
|
sebastian_98765 napisał/a: | n_bart napisał/a: | Nic nie sprawdziłeś a od razu pytasz???
Pozdrawiam. |
A co w tym pytaniu jest dziwnego, że aż trzy znaki zapytania?, że niczego nie sprawdził a śmiał zadać pytanie? Jakieś zasady? Np najpierw sprawdż wszystko a dopiero potem korzystaj z wiedzy i doświadczeń innych kolegów z forum. Przecież o to chodzi, żeby tutaj się dzielić wiedzą i doświadczeniami a nie po omacku "wyważać otwarte drzwi". |
Się zrobił OT. Chodzi mi oto , żeby nie było wpisów na forum pt. Zepsuł mi się samochód, nie jeździ .
Jak pewnie zauważyłeś to napisałem koledze swoją sugestie.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
|