|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Bagażnik dachowy |
Autor |
Wiadomość |
gus
Nowy Forumowicz
Auto: pajero sport
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 16-01-2015, 09:34 Bagażnik dachowy
|
|
|
Moze ktoś podpowiedzieć jak zamotować solidny bagażnik na dach w listawach dachowych? Mocowanie tak jak relingi troche mnie nie przekonuje. |
|
|
|
 |
jawaldek
Mitsumaniak
Auto: Pajero 2.5 TDI manual 93
Zaproszone osoby: 3
Pomógł: 75 razy Dołączył: 25 Mar 2008 Posty: 2238 Skąd: Polska
|
Wysłany: 16-01-2015, 10:19
|
|
|
gus napisał/a: | bagażnik na dach w listawach dachowych? | ???? czy rynienki ??? Jeśli na rynienkach ( nie wiem czy takowe są w Twoim Sporcie) to w zależności od tego co masz w planie wozić na bagażniku sugerował bym przynajmniej 3 lub więcej podpór. U mnie są trzy podpory, a trochę tego mam na bagażniku https://plus.google.com/photos/112089567644128023987/albums/6048573795424355777?banner=pwa Przydały by się jednak cztery podpory aby mniej obciążać rynienki dachowe Wybór bagażników masz spory i po za ceną patrz na wagę samego bagażnika. Z mojego doświadczenia lepsze są jednak z pełną, nie ażurową,podłogą. Czemu nie ażurową->> można sobie położyć choćby koc i kimnąć się Na ażurowym spanie będzie w "kratkę" No niestety jest różnica wagowa między ażurem i pełnym. Jest łatwiejsze mocowanie czegokolwiek na ażurowym niż na pełnym.
Ups chyba jednak nie ma rynienek |
_________________ http://mudmania4x4.com.pl/
 |
|
|
|
 |
gus
Nowy Forumowicz
Auto: pajero sport
|
Wysłany: 16-01-2015, 13:41
|
|
|
Wlasnie problem jest taki ze nie ma rynienki jedynie ta listwa do ktorej sa mocowane relingi. |
|
|
|
 |
|
|