|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Car audio L200 |
Autor |
Wiadomość |
disterek
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi L200 2,5 '08r
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 11-04-2014, 20:13 Car audio L200
|
|
|
Witam,
Posiadam Elke z 2008r, i mam chęć zainwestować w nagłośnienie do mojego pickupa, gdyż 4 seryjne głośniki mnie nie zadowalają. Czy ktoś mógłby polecić jakieś dobre głośniki które się mieszczą do L200 i jaki wzmacniacz itd. A może ktoś ma dobrze zrobione nagłośnienie i podzieliłby się radami, opiniami?
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Gajczan
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi L 200 2012 HP
|
Wysłany: 12-03-2015, 22:06
|
|
|
Podłączam się i odświeżam pytanie. Właśnie rozglądam się za głośnikami nieco lepszymi rok produkcji mojego auta 2011. Nie szukam jakiegoś szału, bardziej chodzi mi o
głośniki do 200 - 300 zł. Dziękuję z góry. |
_________________ Z każdym dniem cieszy mnie to auto coraz bardziej |
|
|
|
 |
Jack
Mitsumaniak

Auto: L200 2014
|
Wysłany: 15-04-2015, 12:01
|
|
|
Bardziej na jakość będzie miał sprzęt. Ja osobiście przymierzam się do wymiany na 2-dinowe z navi - jak szaleć to już na całego. Pytanie co się zmieści - tak gabarytowo, jak i finansowo. Ale nie ide w chinola - albo Alpine (trochę lepsze funkcjami) albo Pioneer (ładniejszy, niewiele ustępuje Alpinie). |
_________________ żadna sprawa nie jest przegrana dopóki chociaż jeden głupiec o nią walczy |
|
|
|
 |
|
|