|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[2.5 TD, 2003r.) Czyszczenie klimatyzacji |
Autor |
Wiadomość |
gst
Forumowicz
Auto: Pajero Sport
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 04-07-2015, 03:19 [2.5 TD, 2003r.) Czyszczenie klimatyzacji
|
|
|
Lato wreszcie się obudziło, więc trochę późno, ale zabieram sięza czyszczenie klimatyzacji. Znalazłem taką ofertę w Lublinie za 79zł:
Cytat: | PEŁNY SERWIS KLIMATYZACJI ZA 79 ZŁ bez względu na ilość zużytego czynnika chłodzącego !
Świeże, czyste powietrze i przyjemny chłód w gorące dni, czyli sprawna i odgrzybiona klimatyzacja samochodu.
Dakro to – szybki serwis i nabijanie klimatyzacji samochodowej.
Specjalizujemy się w szybkim serwisie i obsłudze klimatyzacji samochodowych w Lublinie i okolicy.
Obsługujemy klimatyzacje wszystkich marek samochodów (czynnik R134a).
Oferujemy kompleksowe przeglądy klimatyzacji, jak:
opróżnienie układu z czynnika
oczyszczenie czynnika i układu z wody
podciśnieniowa próba szczelności układu
napełnienie układu czynnikiem chłodzącym (R134a), wymiana oleju, czynnika z barwnikiem UV
odgrzybianie, ozonowanie klimy (na życzenie możemy wykonać tylko odgrzybianie)
sprawdzenie podciśnieniowe i nadciśnieniowe (próba azotowa) szczelności klimatyzacji
sprawdzenie ciśnienia układu,
czyli wszystko, co składa się na profesjonalny serwis klimatyzacji.
DEZYNFEKCJA, odgrzybianie metodą OZONOWANIA. |
No i teraz pytanie, bo nigdy tego nie robiłem odkąd mam Pajero Sport (rok czasu) na co zwrócić uwagę, gdy pojadę robić taki przegląd klimy, czego pilnować ? Czy rzeczywiście może brakować odczynnika ? Z tego co kojarzę w moim modelu nie ma filtra klimatyzacji. |
|
|
|
 |
|
|