|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Kupno Outlandera l. 2.0 turbo,lub 2,4 benzyna. |
Autor |
Wiadomość |
Robson WM
Forumowicz
Auto: Mitsubishi galant
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 20-10-2015, 22:40 Kupno Outlandera l. 2.0 turbo,lub 2,4 benzyna.
|
|
|
Witam serdecznie wszystkich pasjonatów marki mitsubishi.
Zastanawiam się nad zakupem Outlandera l z silnikiem 2.0 turbo,lub 2.4 benzyna, bo dwulitrowy motor chyba troszkę za słaby jest jak na taką wagę i gabaryty,podanym lubię przyspieszenie Mieszkam w Giżycku i nie chciał bym zwiedzać Naszej pięknej Polski na poszukiwaniu auta dalej niż 300-400 km. Polecacie coś z allegro,otomoto,lub olx? Czy lepiej znajomego poprosić i skoczyć z nim przy okazji do Niemiec po bardziej zadbane egzemplarze niż w Polsce? Dodam tylko że miałem już mitsubishi Galanta 2.0 glsi i bardzo miło go wspominam. Aktualnie jeżdżę hondą Accord 1.8 136 km,tyle że te konie to się dopiero budzą po 4,5 tysiąca i bardzo mnie to męczy. W sumie to mi ta honda jakoś w ogóle nie pasuje. Chcę mitsubishi i koniec do wydania będę miał około 20 tyś zł i nie chciał bym za dużo tej sumy przekroczyć. Podsuwajcie mi proszę jakieś ciekawe oferty. Będę wdzięczny z opinii fachowców od tej marki. Pozdrawiam i czekam na propozycje. |
|
|
|
 |
misjonarz.
Mitsumaniak \KSG/

Auto: Subaru OBK III
|
|
|
|
 |
Sxizo
Mitsumaniak

Auto: Turboutek
Pomógł: 3 razy Dołączył: 23 Sty 2011 Posty: 324 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 21-10-2015, 13:45
|
|
|
Do 20tyś za zadbanego Turbiaka będzie ciężko |
|
 |
Robson WM
Forumowicz
Auto: Mitsubishi galant
|
Wysłany: 21-10-2015, 18:10
|
|
|
Wiem że lekko nie będzie Ale lubię wyzwania. Jeśli auto będzie wystawione za 23000,lub 24000 to pewnie ze 2000 się utarguje i też bym wziął. Tyle że nie mogę patrzeć na ogłoszenia z autami sprowadzonymi z Niemiec za 17000 nawet do wzięcia,bo na niemieckich aukcjach (odpowiednik olx) wszystkie są po około 20000zł w przeliczeniu z euro. Więc wspaniali i dobroduszni polscy handlarze jeżdżą za naszą zachodnią granice,kupują piękne auta od "dziadków niedzielnych" i sprzedają w Polsce taniej niż kupili,dokładają jeszcze własny poświęcony na to czas i paliwo. Jeśli ktoś w to wierzy to ja mu nie bronię, ale mnie jednak nikt nie naciągnie na takie bajki. Znajomy będzie jechał za miesiąc do Niemiec po audi dla kumpla to może bym z nim skoczył jeśli coś fajnego po drodze znajdę. Ale jednak na rodzimy rynek bardziej liczę. Czekam więc niech się coś atrakcyjnego pojawi na olx lub allegro,a z czasem może i więcej pieniędzy się znajdzie. |
|
|
|
 |
marcel111
Forumowicz
Auto: pinin 2.0GDI 2002r
|
Wysłany: 23-10-2015, 14:13
|
|