|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Hubeeert 04-05-2008, 01:38 |
[MSS ALL] ELEKTRONIKA Licznik przeciętnej prędkości |
Autor |
Wiadomość |
Ya [Usunięty]
|
Wysłany: 20-02-2007, 23:12 [MSS ALL] ELEKTRONIKA Licznik przeciętnej prędkości
|
|
|
Witam.
W moim MSS 1.3 zacząłem zwracać uwagę na dane wyświetlane przez komputer. O ile przeciętne spalanie i zasięg wygląda na poprawne to licznik przeciętnej prędkości "stoi" na liczbie 40 km/h. Ja cóż, jeżdzę nieco szybciej i chyba powinno wyświetlać coś innego.
Czy możliwe że to jedno trzeba jakoś specjalnie odblokować ? A może to się oddzielnie resetuje ?
Mam MSS około miesiąca i jeszcze nie wiem co i jak. |
Ostatnio zmieniony przez cns80 11-02-2009, 12:43, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
minimus [Usunięty]
|
Wysłany: 21-02-2007, 00:15 Re: Licznik przeciętnej prędkości
|
|
|
Ya napisał/a: | Witam.
W moim MSS 1.3 zacząłem zwracać uwagę na dane wyświetlane przez komputer. O ile przeciętne spalanie i zasięg wygląda na poprawne to licznik przeciętnej prędkości "stoi" na liczbie 40 km/h. Ja cóż, jeżdzę nieco szybciej i chyba powinno wyświetlać coś innego.
Czy możliwe że to jedno trzeba jakoś specjalnie odblokować ? A może to się oddzielnie resetuje ?
Mam MSS około miesiąca i jeszcze nie wiem co i jak. |
Tak, oddzielnie się resetuje. |
|
|
|
 |
co_hipi [Usunięty]
|
Wysłany: 23-02-2007, 23:20 Resecik co jakis czas nie jest zły :)
|
|
|
Musisz zresetowac go , jesli nie był zresetowany od długiegi czasu to bardzo ciezko zmienic jego wskazanie bez wzgledu czy bedziesz pedzil jak oszalaly, czy godzine stał w korku , kazde z wskazan nalezy kasowac osobno tylko zasieg na posiadanym paliwie w baku sie sam aktualizuje a reszte ( sr spalanie ,sr predkosc ,)musisz sam kasowac
POZDRAWIAM |
|
|
|
 |
Ya [Usunięty]
|
Wysłany: 24-02-2007, 18:55
|
|
|
Dziękuje. Udało się.