|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Kilka kwesti dotyczacych Lancer X |
Autor |
Wiadomość |
lelusz
Nowy Forumowicz
Auto: Lancer
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 18-12-2015, 20:44 Kilka kwesti dotyczacych Lancer X
|
|
|
Hej, rozwazam zakup lancera w wersji sedan. Niestety ciezko jest mi dogodzic, a jesli juz mam wydac ta kase to chce byc w pelni zadowolony, wiadomo.
Do czego zmierzam - generalnie chcialbym jak juz wspomnialem wersje sedan z silnikiem 1.8 o bardziej sportowych ksztaltach tzn. maly spojler z tylu, dokladka zderzaka z przodu i dokladki progow. Owszem, znajduje takie wersje ale wtedy pojawia sie taki mankament jak brak nawigacji ktora jednak sie w zyciu przydaje. Jest tez na odwrot- jest nawi ale brak elementow z zewnatrz.
I tu pojawia sie moje pytanie jak duzo kasy (za naiwagacje) trzeba wylozyc i jak duzo zachodu (rowniez kasy?) jest z jej wmontowaniem - da sie to zrobic samemu czy to juz grubsza akcja ?
Jest opcja tez zalatwienia sobie czesci zewnetrznych i ich zamontowania ale jakos nie sadze, zeby to bylo bardziej ekonomiczne ze wzgledu na dobor koloru no i ewentualnego montazu spoilera.
Druga rzecz sam silnik... jestem raczej za benzyniakiem z racji mozliwosci zalozenia gazu. Za dieslem przemawia chociazby ich wyposazenie, mozna znalezc bez wiekszych problemow paket zewnetrzny + nawigacje. Ale zastanawiam sie, bo w tych kwestiach jestem laikiem, jak te diesle znosza krotsze podroze np w zimie do pracy gdzie mam jakies 7 kilometrow Trzeba je delikatnie rozgrzac przed wyruszeniem w trase i wychlodzic po zatrzymaniu ? Czy hulaj duszo piekla nie ma ?:)
przykladowe ktore wpadly mi w oko:
http://allegro.pl/mitsubi...5859005165.html
http://otomoto.pl/oferta/...a-ID6yf2RH.html
czy te ceny nie sa troche wysrubowane jak na 08 i 09 rok ?
pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
|