|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Palą się światła stopu |
Autor |
Wiadomość |
skun37
Nowy Forumowicz
Auto: L200 2001 2.5TD
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 16-12-2015, 18:53 Palą się światła stopu
|
|
|
Problem pojawił się nagle i polega na ciągłym paleniu się świateł stopu przy włączonych światłach, po wyłączeniu świateł i auta gasną.
I teraz tak:
-czujnik pod pedałem na pewno ok bo 3 światło stopu działa poprawnie
-2 miesiące temu rozwaliłem w terenie wtyczkę do przyczepy
-gdzie jest jakiś bezpiecznik od tej wtyczki i czy dobrze myślę że przy wilgotnej pogodzie daje mi to + na budę?
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Janq
Forumowicz

Auto: Primera P11GT
Pomógł: 6 razy Dołączył: 20 Lis 2015 Posty: 384 Skąd: LU/DW
|
Wysłany: 16-12-2015, 22:50
|
|
|
Sprawdź gniazdo do zasilania przyczepy. Jak uszkodziłeś gniazdo, to podejrzewam, że jest zwarcie między światłami pozycyjnymi, a światłami hamulca. |
_________________ プリメーラ P11GT
_ |
|
|
|
 |
skun37
Nowy Forumowicz
Auto: L200 2001 2.5TD
|
Wysłany: 17-12-2015, 10:50
|
|
|
Tez to obstawiam pytanie gdzie jest od tego jakiś bezpiecznik by pooki co pozbawić gniazda prądu do czasu jak będę mi aż l czas je wymienic |
|
|
|
 |
Janq
Forumowicz

Auto: Primera P11GT
Pomógł: 6 razy Dołączył: 20 Lis 2015 Posty: 384 Skąd: LU/DW
|
Wysłany: 17-12-2015, 11:10
|
|
|
Wyjęcie bezpiecznika nic nie da. Podskocz do jakiegoś sklepu motoryzacyjnego, kup gniazdo i wymień - 15min roboty. |
_________________ プリメーラ P11GT
_ |
|
|
|
 |
|
|