|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
i znowu cos p0234 u1120 |
Autor |
Wiadomość |
bodo.83
Forumowicz
Auto: l200
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 20-11-2015, 17:27 i znowu cos p0234 u1120
|
|
|
witam mialem wczesniej blad przeladowania turbiny ale udalo mi sie go pozbyc za to teraz co jakis czas wyskakuje mi cos takiego p0234 uklad napedowy turbo,super charger overboost condition i u1120 ,zwlaszcza przy ostrych podjazdach oto wyciag z zamrozonych ramek temperatura plynu 91c,cisnienie w kolektorze dolotowym34,66psi,obroty silnika2404,25rpm,temperatura powietrza we wlocie34c,przeplyw powietrza 142,85g-sekunde,polozenie przepustnicy100 procent,cisnienie w szynie paliwowej16209,42psi,sterowanie recylkulecji spalin 0prozent,blad w ukladzie recylkulacji spalin 0procent.Panowie o co tu moze chodzic zastanawia mnie ten egr czemu jest zero w tych dwuch pozycjach jakby nie dzialal,w momencie gdy ten blad sie pojawia oprucz check zapalily sie 2 kontrolki od esp...dzieki za pomoc |
|
|
|
 |
|
|