|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Lancer kombi - na co zwracać uwagę przy zakupie |
Autor |
Wiadomość |
winnipool
Mitsumaniak
Auto: VW Passat
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 19 Lut 2007 Posty: 1246 Skąd: Lublin
|
Wysłany: 01-01-2016, 18:58 Lancer kombi - na co zwracać uwagę przy zakupie
|
|
|
Witam. Planuję powrót do jedynej słusznej marki Zainteresował mnie Lancer kombi. Stąd mój post. Może ktoś poradzi czy są jakieś elementy na które powinno się zwracać szczególną uwagę przy zakupie (jak m.in. nadkola, czy cykające popychacze w galantach)? Może też jakieś opinie na temat tego, który silnik jest lepszy do spokojnej miejskiej jazdy? Z góry dzięki za wszelkie opinie.
Może lepiej będzie na przykładzie pokazać. Coś takiego rzuciło mi się w oczy:
http://otomoto.pl/oferta/...html#d4a963c74f
 |
|
|
|
 |
lobuzek
Forumowicz lobuzek

Auto: Honda Accord Tourer 2,0
Pomógł: 11 razy Dołączył: 15 Mar 2014 Posty: 576 Skąd: Tarnów
|
Wysłany: 01-01-2016, 21:31
|
|
|
Wygląda po wlepce, że to klubowe auto. Sprawia wrażenie doinwestowanego i jeżdżonego na bieżąco, więc pewnie nie jakiś świeżo sprowadzony ulep. |
|
|
|
 |
Klark
Mitsumaniak
Auto: Mitsubishi Lancer CS_9W
Pomógł: 10 razy Dołączył: 02 Mar 2015 Posty: 495 Skąd: Stargard
|
Wysłany: 02-01-2016, 12:09
|
|
|
Zabierz auto na sprawdzenie do warsztatu, zrób przegląd i kupować . Szkoda, że nie ma silnika 2.0, ale z drugiej strony jeżeli potrzebujesz auta głównie do jazdy po mieście to będzie dobra jednostka napędowa. Ewentualnie zagadaj na forum regionalnym, z którego pochodzi auto (dowiesz się wszystkiego, zważywszy, że właściciel jest od nas) |
|
|
|
 |
winnipool
Mitsumaniak
Auto: VW Passat
Pomógł: 1 raz Dołączył: 19 Lut 2007 Posty: 1246 Skąd: Lublin
|
Wysłany: 02-01-2016, 12:40
|
|
|
Dzięki za odpowiedzi. Na forum regionalnym już napisałem. Chyba szykuje mi się wycieczka
Ogłoszenie już nieaktualne więc się chyba sprzedał. Rozglądam się więc dalej. |
|
|
|
 |
|
|