|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Kupno Outka II 2008 |
Autor |
Wiadomość |
sylwia67
Nowy Forumowicz sylwia
Auto: Lanos1.6
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 10-01-2016, 09:00 Kupno Outka II 2008
|
|
|
Chcialabym kupić pierwszego w zyciu Miśka, zalinkuję
http://otomoto.pl/oferta/...html#8e932fc9af
poczytalam dziś Forum glowica, dpf, , warto zapytać o Vin, cepik ?
w tym Miśku popatrzylam na prawe przednie światlo, krzywizny? odblask?
Poproszę o Pomoc bo serce się wyrywa a tu rozum trzeba wrzucić
Sylwia |
|
|
|
 |
rezon
Mitsumaniak
Auto: był OutlanderII 2.0DID
|
Wysłany: 10-01-2016, 10:59
|
|
|
Głowica jak była uszkodzona, to już dawno powinno się ujawnić, dpf - to nie w tym silniku Weź znajomego blacharza i sprawdź pod kątem wypadkowości. Możliwe wydatki: turbina (2kzł), sprzęgło+dwumasa (4kzł), elementy zawieszenia - ale to w miarę zwiększania niemałego już przebiegu. |
_________________ był Outlander 2 2.0Did był Superb 1,8TSI 4x4 jest V60 CC  |
|
|
|
 |
sylwia67
Nowy Forumowicz sylwia
Auto: Lanos1.6
|
Wysłany: 10-01-2016, 11:40
|
|
|
rezon napisał/a: | Głowica jak była uszkodzona, to już dawno powinno się ujawnić, dpf - to nie w tym silniku Weź znajomego blacharza i sprawdź pod kątem wypadkowości. Możliwe wydatki: turbina (2kzł), sprzęgło+dwumasa (4kzł), elementy zawieszenia - ale to w miarę zwiększania niemałego już przebiegu. |
rezon- dziękuję za odp:),
Wymieniles to co najważniejsze i charakterystyczne:)
We wtorek jedziemy obejrzeć, zapytamy o to co napisales, ASO tez podpowie?
Ja zwyczajny zjadacz chleba jeste m |
|
|
|
 |
rezon
Mitsumaniak
Auto: był OutlanderII 2.0DID
|
Wysłany: 10-01-2016, 16:57
|
|
|
ASO Mitsubishi akurat to dla mnie nie jest autorytet - wolę znajomego Józka byle ogarniętego Niech sprawdzi obecność CO2 w płynie chłodzącym i będzie miał jasność czy nie jest walnięta głowica. Ja sprzedawałem swojego przy przebiegu 155kkm i niby był w bdb stanie, ale zaczynały się drobne, aczkolwiek upierdliwe usterki - świece żarowe, jakaś poduszka przy wahaczu. Nie były ani zbyt częste, ani zbyt kosztowne (po za ASO), ale ja dużo jeżdżę nie mogę sobie pozwolić na "wybryki" samochodu. Wygrałem też już wtedy sprawę i mogłem sprzedać Outka. |
_________________ był Outlander 2 2.0Did był Superb 1,8TSI 4x4 jest V60 CC  |
|
|
|
 |
|
|