Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Oficjalnie ile jest MM
Autor Wiadomość
Piotruś Pan
[Usunięty]

Wysłany: 07-11-2005, 08:40   Oficjalnie ile jest MM

Zastanawiam się ilu tak naprawde jest nas Mitsumaniaków ponieważ patrze na listę klubu Mitsumaniaków i ostatni numer przydzielony to 77/KMM,
http://www.mitsumaniaki.c...id=19&Itemid=27 :? nastepne źródło informacji zarejestrowanych jest 376 ludków :o oraz ostatnie dane statystyka z kąd są użytkownicy podaje cyfre 98 członków http://www.mitsubishi-gra.../statistics.php :cry: ,tu nawiasem mówiąc to jeżeli pisze Warszawa i obok liczba ludków to policzcie również i z okolic (nie każdy ma zaszczyt być z miasta mniejszego lub większego) :lol: i liczba będzie bardziej zbliżona do rzeczywistej. Reasumując ciekawy jestem kto powie llu jest zrzeszonych Mitsumaniaków na dzień dzisiejszy :roll: :?:

Firebee 
admin mitsumaniak

Auto: A160, Space Gear,
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 07-11-2005, 09:56   

tyle ile na stronie glownej w zakladce klub mitsumaniakow... prosze wziac pod uwage ze byly klopoty ze strona i co dzien jest nas wiecej wiec ciezko to okreslic:P
pozdrawiam

a ilosc uzytkownikow na forum nie znaczy ze kazdy jest badz chce byc mitsumaniakiem... forum nie jest zamkniete tylko dla klubowiczow i kazdy moze goscic na naszym forum..

wiec nie widze problemu.. naprawde jest jedno źródło - lista klubowiczow "Klub Mitsumaniakow" na stronie glownej... a nie forum, czy statystyki forum.. forum to klubowicze, osoby niezrzeszone i kilka innych klubow mitsubishi..

a mitsumaniakiem jest kazdy kto sie nim czuje... wiec predzej czy pozniej bedzie mial i swoj numerek klubowy:)

i jeszcze jedno... Klubowiczow jest 77... MitsuManiakow sa tysiace;P

Piotruś Pan
[Usunięty]

Wysłany: 07-11-2005, 10:10   

Bardzo ślicznie dziękuje :lol: Twoja wypowiedz jest wyczerpująca i wystarczająca na moje pytanie. Na przyszłość wiem jak liczyć.Jeszcze raz śliczne dzięki :lol:

Firebee 
admin mitsumaniak

Wysłany: 07-11-2005, 10:35   

cala przyjemnosc zdecydowanie po mojej stronie!
Pozdrawiam
Firek

Kofi 
moderator mitsumaniak
Michał

Auto: Galant EA3W
Wysłany: 07-11-2005, 11:58   

Firebee napisał/a:
Klubowiczow jest 77... MitsuManiakow sa tysiace

SETKI TYSIĘCY! MILIONY!
Tak naprawde wszyscy chca byc Mitsumaniakami ale sie wstydza bo np jezdza Fordem :P

Firebee 
admin mitsumaniak

Wysłany: 07-11-2005, 13:04   

w polsce Mitsumaniakow na pewno jest ponad 30 milionow!!!!!!!!:) tylko jeszcze o tym niektorzy nie wiedza:D

Pozdro
Firek

Efa! 
Mitsumaniak
queen of Off Topic

Auto: Toyota Corolla kombi
Wysłany: 07-11-2005, 14:20   

podejrzewam, że liczba dochodzi nawet i do 40.000.000 ;-)
Mój zespół SUBRA: www.fb.com/subraleo

Piotruś Pan
[Usunięty]

Wysłany: 07-11-2005, 22:17   

Kofi napisał/a:
Tak naprawde wszyscy chca byc Mitsumaniakami ale sie wstydza bo np jezdza Fordem Razz

Niewiem czy to może aluzja do mnie ? :roll: Jesli tak to niestety spóźniona bo mojego Forda przkazałem synowi uroczyście w dniu kiedy odebrałem z salonu piękną nówke jeszcze nie śmiganą Mitsubishi Space Star 1,6 Confort jak widać na obrazku :lol:

Kofi 
moderator mitsumaniak
Michał

Auto: Galant EA3W
Wysłany: 08-11-2005, 01:51   

Zadna aluzja....myslalem o wpisaniu Opel. To by sie Hubi przyczepil. To mowie wrzuce BMW. No to by bylo wiadomo, ze aluzja. No to VW. A to by pewnie artur pomyslal, ze wpisalem vw a w rzeczywistosci chcialem tym zataic to ze mysle o audi. To dalem ford...i tez sie ktos znalaz :P
pozdro

Efa! 
Mitsumaniak
queen of Off Topic

Auto: Toyota Corolla kombi
Wysłany: 08-11-2005, 18:44   

Hehe, Kofi, zalatuje mi w Twojej wypowiedzi nieco drwinką ;-) Trzeba było napisać: Maybach, hehe!
A tak poważnie: Mitsumaniak - taki z numerkiem klubowym - może, oprócz posiadania/nie posiadania auta Mitsu, lubić np. telefony komórkowe Mitsubishi, albo nawet po prostu samych Mitsumaniaków. I nie ma czego tu się obawiać, że brak samochodu marki M. w jakikolwiek sposób umniejsza wagę bycia klubowiczem. No... niektórzy mają klubowe numerki z przedrostkiem VIP, no ale ze zrozumiałych względów im się takowe należą, no nie?
Mój zespół SUBRA: www.fb.com/subraleo

Odpowiedz do tematu