|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[3.2 DID] problem z elektryką |
Autor |
Wiadomość |
kaloszenko
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero III 3.2
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 13-09-2016, 20:36 [3.2 DID] problem z elektryką
|
|
|
Witam wszystkich. Jestem świeżym posiadaczem pajero raczej zadowolonym ale mam mały problem dzisiaj zgasł mi wyświetlacz ten kolorowy radio nie gra tylko cd działa co dziwne ale guziki na radiu nie reagują dalej brak oświetlenia w kabinie i centralny zamek nie działa niby proste padł bezpiecznik ale to by było raczej za proste bezpieczniki pod nogami ok pod maską też przynajmniej te które zlokalizowałem miał ktoś podobny problem może są gdzieś jeszcze jakieś bezpieczniki ? |
|
|
|
 |
jarekqc
Nowy Forumowicz ponik
Auto: Pajero III
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 05-10-2016, 14:24
|
|
|
niestety mam ten sam problem..identycznie..!!!! mój elektryk wypina powoli centralny zamek..radio ..a bezpiecznik od oswietlenia wnętrza ciagle sie pali....może ktoś ma rozwiazanie..
[ Dodano: 07-10-2016, 09:20 ]
Czy ktoś mogłby podesłać linka do instalacji elektrycznej Pajero III 3,2 DID ????
[ Dodano: 07-10-2016, 11:49 ]
koledze wyzej...link z manualami...moze sie przyda..bo ja zciagnałem dla swojego elektryka
http://manual.pajero4x4.ru/?p=4&wpfb_cat=799
jesli rozwiazałeś swoj problem to opisz moze mi bedzie łatwiej |
|
|
|
 |
|
|