|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Pajero sport świnoujście |
Autor |
Wiadomość |
JackT
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero spotr
Kraj/Country: Polska
|
|
|
|
 |
Kamila_Urszula
Forumowicz
Auto: Pajero ll 2,8 TD 3d
Pomogła: 3 razy Dołączyła: 22 Paź 2016 Posty: 32 Skąd: kołobrzeg
|
Wysłany: 02-11-2016, 09:26
|
|
|
Gość ma drugiego, https://www.olx.pl/oferta...html#1a2e7be2df , gdy wypytywałem o SPORTA - powiedział że ma jeszcze clasika- totalna zgnilizna, a sport owoc zdrowia. Sprzedaje po stronie niemieckiej bo on nie zapłacił akcyzy. Na opłaty trzeba przeznaczyć + 3500zł. Znajomy zadzwonił na moją prośbę wypytać o tego ,,zgnilaka,,. Usłyszał że niemiec płakał jak sprzedawał, po prostu igła. To typowy ,,polski handlarz,, jeden właściciel dziadek, tylko po bułeczki i do kościółka. Jeśli przebieg autentyk to rocznie: total 180 130 miesięcznie 1364 km dziennie 45,5 km. Prosiłam o lepsze, większe fotki, zaprasza na oględziny bo aparatu niema, w telefonie nie działa. Chce się zamienić na droższy, tańszy. Sporo czasu wisi to ogłoszenie, gość mówi że dzwoniących jest cała masa, a auta nadal wiszą do sprzedania. |
|
|
|
 |
JackT
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero spotr
|
Wysłany: 02-11-2016, 15:39
|
|
|
Mi fotki przysłał. Auto było wjechanie przodem. Fotki ze stłuczki też przysłał.
A handlarz pobajerować musi...
Jutro oględziny dam znać
Jack
PS
Oglądałem już jednego spod Gniezna. Srebrny na poznańskich blachach.
Katastrofa. Wycieki pourywane podłogi.
I w papierach jakoś mataczone.
[ Dodano: 07-11-2016, 13:21 ]
Witam
No to coś napiszę...
Tak jak napisałem w czwartek były oględziny auta.
Sprzedający przyjechał do Międzyzdrojów bo ztamtąd pochodzę i tam miałem wsparcie w oględzinach.
Misiu był na podnośniku, jazda w terenie z zaprawionym offrowdowcem i konfrontacja ze zdjęciami ze stłuczki którą przed naprawą miał misiu.
Dokumenty z oględzin rzeczoznawcy z dekry. Wszystko się pokrywało.
No to kupiłem.
Misiu czysty, nieponiszczony, 3 kluczyki, lewarek, klucze w oryginale, książki, dodatkowy komplet kół zimówek.
Pierwsza traska do swarzędza odbyta 10,3 L/100km.
Narazie miodzio.
Jutro idzie na pełen servis.
A czy to udany zakup?... odpowiem za 3 mieiące
Jack |
|
|
|
 |
|
|