Lampka w bagażniku |
Autor |
Wiadomość |
pablo87
Forumowicz
Auto: asx
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 16-10-2016, 22:17 Lampka w bagażniku
|
|
|
Hej mam do Was prośbę czy może pomoże mi ktoś - da pomysł jak przerobić lampkę do bagażnika ?! Kupiłem ostatnio na portalu aukcyjnym miały być dedykowane do ASX-a a przy montażu okazało się że nie pasują ...
Praktycznie wszystko pasuje ale jak na zdjęciu widać (zaznaczone na czerwono) nie ma tej przerwy w tym ledowym zamienniku. Macie może jakieś propozycje jak to przerobić ?
zdjęcie |
|
|
|
 |
silentjet
Nowy Forumowicz
Auto: ASX
|
Wysłany: 17-10-2016, 14:54 Re: Lampka w bagażniku
|
|
|
pablo87 napisał/a: | Hej mam do Was prośbę czy może pomoże mi ktoś - da pomysł jak przerobić lampkę do bagażnika ?! Kupiłem ostatnio na portalu aukcyjnym miały być dedykowane do ASX-a a przy montażu okazało się że nie pasują ...
Praktycznie wszystko pasuje ale jak na zdjęciu widać (zaznaczone na czerwono) nie ma tej przerwy w tym ledowym zamienniku. Macie może jakieś propozycje jak to przerobić ?
zdjęcie |
Ktora cześć jest oryginalna? |
|
|
|
 |
pablo87
Forumowicz
Auto: asx
|
Wysłany: 17-10-2016, 19:25
|
|
|
Oryginalna jest ta górna. W tym oryginalnym elemencie jest przerwa (zaznaczona na czerwono) która powoduje że lampka wchodzi w otwór w bagażniku i zatrzaskuje się. |
|
|
|
 |
vavoom
Forumowicz
Auto: ex-ASX
Pomógł: 2 razy Dołączył: 26 Cze 2011 Posty: 357 Skąd: Rzeszów
|
Wysłany: 18-10-2016, 12:23
|
|
|
Spróbuj wyciąć nożykiem takie przerwy albo... Kup ledową żarówkę do starej lampki |
|
|
|
 |
silentjet
Nowy Forumowicz
Auto: ASX
|
Wysłany: 18-10-2016, 12:44
|
|
|
vavoom napisał/a: | Spróbuj wyciąć nożykiem takie przerwy albo... Kup ledową żarówkę do starej lampki |
polecam... Na AliExpress'e |
|
|
|
 |
|