|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Problem z otwarciem bagażnika. |
Autor |
Wiadomość |
Carrem
Nowy Forumowicz
Auto: Grandis 2,4
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 10-03-2017, 11:20 Problem z otwarciem bagażnika.
|
|
|
Witam,
W moim Grandisie wystąpił problem z otwarciem bagażnika. Wczoraj zamknąłem bagażnik, zamknąłem samochód i po ok 20 minutach chciałem go ponownie otworzyć. Centralny otworzył wszystkie drzwi a bagażnika nie. Przy próbie otwarcia bagażnika słychać tylko dźwięk i nic nie puszcza. Również awaryjne otwieranie bagażnika nie pomaga, bo zwyczajnie nie da się go otworzyć.
Czy ktoś spotkał się już z podobnym problemem? Za wszelkie wskazówki serdecznie dziękuję. |
|
|
|
 |
jogi_23
Forumowicz
Auto: grandis 2.0 did bsy
|
Wysłany: 12-03-2017, 11:30
|
|
|
Witaj. Ja miałem podobny problem i u mnie w siłowniku wyłamała się taka łapka przez co nie otwierało zamka. Ja od środka wyjąłem tą zaślepkę i palcem przesunąłem tą dźwignię do otwierania i poszło. U ciebie może ten kawałek ułamany wpadł i blokuje więc musisz tam mocniej przesunąć bądź pogrzebać śrubokrętem jak nie pójdzie. Ale musi się otworzyć bo zamek jest z metalu a ta dźwignia z plastiku i to ona ulega uszkodzeniu. |
|
|
|
 |
enea
Forumowicz
Auto: focus
|
Wysłany: 13-03-2017, 20:36
|
|
|
sprawdz mikrostyk jezeli taki istnieje, sprawdz czy rzewody w harmonijce są cale, sprawdz sam zamek |
|
|
|
 |
|
|