To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Małopolskie - Problem z zawieszeniem

Anonymous - 18-03-2007, 13:24
Temat postu: Problem z zawieszeniem
Witam panowie
Rzadko niestety bywam na forum już nie wspomne o spotach ale to wszystko przez moją prace mam nadzieje że jakoś w najbliższym czasie uda nam się spotkać.
Mam problem w swoim colciku z zawieszeniem tłucze się z przodu na lekkich koleinach i nierównościach których jak wiadomo na naszych wspaniałych krakowskich drogach nie brakuje.Byłem w zeszłym tyg w warszatcie na Makuszyńskiego 19 tam goście zajmują się tylko japończykami wymieniłem już w nim (gałki,drązki listopad 2006), teraz prawe łożysko ,łączniki stabilizatora i gumy stabilizatora, sworzeń wachacza i goście stwierdzili że przekładnia kier jest do wymiany bo jest bardzo duży luz na listwie auto jest bez wspomagania a także górne mocowania amortyzatora
dlatego szukam takiej przekładni jeśli coś wiecie kto może mieć taką przekładnie to bardzo prosze o info.Jest to colt z 90 roku 1.5 8v
Z góry dziękuje
P.S Jeśli ktoś z was korzystał z tego warsztatu wczesniej bardzo prosze o opinie

szczeslaw - 18-03-2007, 15:38

KubaKrakow, wymieniałeś te części bo były zużyte, czy goście szukają co stuka wymieniając na twój koszt pół samochodu?
Polecam naszego speca od miśków - jeżeli jesteś zainteresowany to odezwij się na PW.

Edit: stukać na nierównościach równie dobrze mogą amortyzatory, jeżeli mają luz na tłoczysku. Sprawdzali to?

Adaho_krak - 18-03-2007, 22:25

KubaKrakow, nie daj się "PRAWIE" mechanikom posłuchaj Szczesława dobrze godo :mrgreen: