|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Problem z zawieszeniem |
Autor |
Wiadomość |
KubaKrakow [Usunięty]
|
Wysłany: 18-03-2007, 13:24 Problem z zawieszeniem
|
|
|
Witam panowie
Rzadko niestety bywam na forum już nie wspomne o spotach ale to wszystko przez moją prace mam nadzieje że jakoś w najbliższym czasie uda nam się spotkać.
Mam problem w swoim colciku z zawieszeniem tłucze się z przodu na lekkich koleinach i nierównościach których jak wiadomo na naszych wspaniałych krakowskich drogach nie brakuje.Byłem w zeszłym tyg w warszatcie na Makuszyńskiego 19 tam goście zajmują się tylko japończykami wymieniłem już w nim (gałki,drązki listopad 2006), teraz prawe łożysko ,łączniki stabilizatora i gumy stabilizatora, sworzeń wachacza i goście stwierdzili że przekładnia kier jest do wymiany bo jest bardzo duży luz na listwie auto jest bez wspomagania a także górne mocowania amortyzatora
dlatego szukam takiej przekładni jeśli coś wiecie kto może mieć taką przekładnie to bardzo prosze o info.Jest to colt z 90 roku 1.5 8v
Z góry dziękuje
P.S Jeśli ktoś z was korzystał z tego warsztatu wczesniej bardzo prosze o opinie |
|
|
|
 |
szczeslaw
moderator Łamacz przepisow KRD

Auto: Carisma 1.6 99r
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 18-03-2007, 15:38
|
|
|
KubaKrakow, wymieniałeś te części bo były zużyte, czy goście szukają co stuka wymieniając na twój koszt pół samochodu?
Polecam naszego speca od miśków - jeżeli jesteś zainteresowany to odezwij się na PW.
Edit: stukać na nierównościach równie dobrze mogą amortyzatory, jeżeli mają luz na tłoczysku. Sprawdzali to? |
_________________ gg: 3254156
Carisma 1.6 99r.
 |
|
|
|
 |
Adaho_krak
moderator

Auto: Megane GTline
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 18-03-2007, 22:25
|
|
|
KubaKrakow, nie daj się "PRAWIE" mechanikom posłuchaj Szczesława dobrze godo |
_________________ Nigdy nie mów, że czegoś się nie da zrobić. Ponieważ zawsze znajdzie się taki ktoś, co nie będzie wiedział, że tego się nie da zrobić, I TO ZROBI !!!
Renault Megane Gtline
Piszę poprawnie po polsku. - Przynajmniej się staram
Adam 00302/KMM |
|
|
|
 |
|
|