To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Lancera! - Lancer VII, pytania ogólne, czy warto?

firefighter - 15-05-2017, 18:19
Temat postu: Lancer VII, pytania ogólne, czy warto?
Siemanko! Jestem nowy, szukam samochodu dla siebie i chciałem trochę dowiedzieć się o Lancerku VII.
1. Po pierwsze chciałbym zapytać o modele. Lancer ten z tego co widziałem występuje w wersjach cywilnych, bez szału i w dużo fajniejszych wersjach sportowych. Wersje sportowe widziałem dwie, jedna taka bardziej opływowa (przednie nerki trójkątne) i druga kanciata (przednie nerki trapezy). Ta wersja podoba mi się najbardziej i o niej chciałbym głównie rozmawiać. Czy jest to polift? Oczywiście mówię o sedanie, bo kombi wygląda jak karawan pogrzebowy.
2. Następne pytanie - jak sprawują się te samochody? Silniki, podzespoły, blachy. Jakie są fabryczne wady tych modeli? I czy są jakieś charakterystyczne rzeczy na które zwracać uwagę przy zakupie?
3. Czy lubią LPG?
4. Jakie jest rzeczywiste spalanie PB i LPG?
5. Jak jest z dostępnością części?
6. Czy wersje są ze sobą kompatybilne? Czy z cywilnej można stworzyć sportową wizualnie używając elementów od sportowej?
7. W jakich latach produkowali te modele i co zmieniono w tych nowszych?
8. I ostatnie, czy w ogóle warto kupić ten model?

Dooomino - 15-05-2017, 18:22

95% odpowiedzi jest na tym forum, wyszukiwarka i jedziesz :lol:
firefighter - 17-05-2017, 21:52

Macie gdzieś na forum zbiór linków na temat danego samochodu? Albo jakieś podpięte tematy?
Hornet - 18-05-2017, 15:31

Najprawdopodobniej mówisz o Lancerze CSO. Tu masz cały dział im poświęcony. Miłej lektury :)
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewforum.php?f=116