|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Lancer VII, pytania ogólne, czy warto? |
Autor |
Wiadomość |
firefighter
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Space Star
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 15-05-2017, 18:19 Lancer VII, pytania ogólne, czy warto?
|
|
|
Siemanko! Jestem nowy, szukam samochodu dla siebie i chciałem trochę dowiedzieć się o Lancerku VII.
1. Po pierwsze chciałbym zapytać o modele. Lancer ten z tego co widziałem występuje w wersjach cywilnych, bez szału i w dużo fajniejszych wersjach sportowych. Wersje sportowe widziałem dwie, jedna taka bardziej opływowa (przednie nerki trójkątne) i druga kanciata (przednie nerki trapezy). Ta wersja podoba mi się najbardziej i o niej chciałbym głównie rozmawiać. Czy jest to polift? Oczywiście mówię o sedanie, bo kombi wygląda jak karawan pogrzebowy.
2. Następne pytanie - jak sprawują się te samochody? Silniki, podzespoły, blachy. Jakie są fabryczne wady tych modeli? I czy są jakieś charakterystyczne rzeczy na które zwracać uwagę przy zakupie?
3. Czy lubią LPG?
4. Jakie jest rzeczywiste spalanie PB i LPG?
5. Jak jest z dostępnością części?
6. Czy wersje są ze sobą kompatybilne? Czy z cywilnej można stworzyć sportową wizualnie używając elementów od sportowej?
7. W jakich latach produkowali te modele i co zmieniono w tych nowszych?
8. I ostatnie, czy w ogóle warto kupić ten model? |
|
|
|
 |
Dooomino
Forumowicz
Auto: Lancer
|
Wysłany: 15-05-2017, 18:22
|
|
|
95% odpowiedzi jest na tym forum, wyszukiwarka i jedziesz |
|
|
|
 |
firefighter
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Space Star
|
Wysłany: 17-05-2017, 21:52
|
|
|
Macie gdzieś na forum zbiór linków na temat danego samochodu? Albo jakieś podpięte tematy? |
|
|
|
 |
Hornet
Forumowicz

Auto: CB4W 1.6'94 i CS3W 1.6'05
Pomógł: 19 razy Dołączył: 15 Maj 2007 Posty: 889 Skąd: Gdańsk
|
|
|