To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Grandis Techniczne - Kluczyk

Ursusiak - 05-06-2017, 17:46
Temat postu: Kluczyk
Witam

Posiadam jeden działający kluczyk do swojego Grandka ... a chciałbym mieć dwa w pełni działające z immo i całą ta elektroniką - moje pytanie jest zatem następujące:

Gdzie w naszej kochanej Stolicy dorabiają takie ustrojstwo i za ile - poszukuję konkretnych namiarów.

Oczywiście w miarę tanio. Choć w przypadku Warszawy tanio niestety jest rzadkością.

W serwisie Mitsubishi na Połczyńskiej krzyknęli sobie 1000 PLN a w serwisie prywatnym 500 PLN

naprawdę nie da się taniej ??????

Z góry dziękuje za odpowiedź.

... ktoś coś może wie ?????? ....

... cały czas szukam ... ale ceny jak z kosmosu. No wybaczcie ale za kilka elementów elektroniki i chwilę czasu na programowanie chcą ludziska takiej kasy jak za zboże. Jakaś masakra.

.

Miciomix - 23-07-2017, 21:55

Udało Ci się dorobić kluczyk? Jak tak to poroszę szczegóły
Ursusiak - 31-07-2017, 06:02

Niestety cały czas szukam w miarę taniej opcji bo jak na razie cena to jakaś porażka
BTV - 31-07-2017, 11:12

3 lata temu też dorabiałem - kluczyk z immo 300 zł plus oddzielny pilot 250 zł, więc zaszalałem i zapłaciłem w aso za oryginał chyba 868 zł.

Ceny porażka? :) - no takie życie, takie mamy samochody :) .

Miciomix - 31-07-2017, 18:52

Myślałem nad takim rozwiązaniem (kluczyk z immo a pilot oddzielnie) z tym że pilot nie byłby aż tak bardzo potrzebny. Jeśli już miałbym zainwestować to kupiłbym pilot najtańszy, samokopiujący za ok 40-50zł
Ursusiak - 01-08-2017, 08:52

Ale czy da się gdzieś np. w Warszawie zakodować zwykły kluczyk z immo do Grandka ??? bo z tego co wiem to tylko te kluczyki z pilocikami.

Wydaje mi się, że własne ta drożyzna wynika z samego kodowania immo a nie elektroniki centralnego.

"Takie samochody to i takie ceny" kodowanie immo to nic innego jak wgranie jakiegoś programu do kluczyka --- to jaka jest różnica czy ten program jest do Mitsu czy do Toyoty. Dla mnie to jest nie zrozumiałe ale ... rozumiem, że każdy chce zarobić.

Ech Życie