Kluczyk |
Autor |
Wiadomość |
Ursusiak
Forumowicz
Auto: Grandis
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 05-06-2017, 17:46 Kluczyk
|
|
|
Witam
Posiadam jeden działający kluczyk do swojego Grandka ... a chciałbym mieć dwa w pełni działające z immo i całą ta elektroniką - moje pytanie jest zatem następujące:
Gdzie w naszej kochanej Stolicy dorabiają takie ustrojstwo i za ile - poszukuję konkretnych namiarów.
Oczywiście w miarę tanio. Choć w przypadku Warszawy tanio niestety jest rzadkością.
W serwisie Mitsubishi na Połczyńskiej krzyknęli sobie 1000 PLN a w serwisie prywatnym 500 PLN
naprawdę nie da się taniej ??????
Z góry dziękuje za odpowiedź.
... ktoś coś może wie ?????? ....
... cały czas szukam ... ale ceny jak z kosmosu. No wybaczcie ale za kilka elementów elektroniki i chwilę czasu na programowanie chcą ludziska takiej kasy jak za zboże. Jakaś masakra.
. |
|
|
|
 |
Miciomix
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Grandis
|
Wysłany: 23-07-2017, 21:55
|
|
|
Udało Ci się dorobić kluczyk? Jak tak to poroszę szczegóły |
|
|
|
 |
Ursusiak
Forumowicz
|
Wysłany: 31-07-2017, 06:02
|
|
|
Niestety cały czas szukam w miarę taniej opcji bo jak na razie cena to jakaś porażka |
|
|
|
 |
BTV
Forumowicz
Auto: Space Star 1.6, Grandis 2.4
Pomógł: 2 razy Dołączył: 22 Wrz 2010 Posty: 144 Skąd: Puławy
|
Wysłany: 31-07-2017, 11:12
|
|
|
3 lata temu też dorabiałem - kluczyk z immo 300 zł plus oddzielny pilot 250 zł, więc zaszalałem i zapłaciłem w aso za oryginał chyba 868 zł.
Ceny porażka? - no takie życie, takie mamy samochody . |
|
|
|
 |
Miciomix
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Grandis
|
Wysłany: 31-07-2017, 18:52
|
|
|
Myślałem nad takim rozwiązaniem (kluczyk z immo a pilot oddzielnie) z tym że pilot nie byłby aż tak bardzo potrzebny. Jeśli już miałbym zainwestować to kupiłbym pilot najtańszy, samokopiujący za ok 40-50zł |
|
|
|
 |
Ursusiak
Forumowicz
|
Wysłany: 01-08-2017, 08:52
|
|
|
Ale czy da się gdzieś np. w Warszawie zakodować zwykły kluczyk z immo do Grandka ??? bo z tego co wiem to tylko te kluczyki z pilocikami.
Wydaje mi się, że własne ta drożyzna wynika z samego kodowania immo a nie elektroniki centralnego.
"Takie samochody to i takie ceny" kodowanie immo to nic innego jak wgranie jakiegoś programu do kluczyka --- to jaka jest różnica czy ten program jest do Mitsu czy do Toyoty. Dla mnie to jest nie zrozumiałe ale ... rozumiem, że każdy chce zarobić.
Ech Życie |
|
|
|
 |
|