Chcę kupić Lancera! - Zakup rolety do bagażnika
Anonymous - 29-03-2007, 21:53 Temat postu: Zakup rolety do bagażnika Witam serdecznie,
Jeżdżę 10-cio letnim Lancerem już prawie 3 lata codziennie z nieustającą przyjemnością.Oczywiście wymieniłam to i owo i mam szczęście do dobrych mechaników.Oceniam to auto jak niemal zrobione na miarę,na zamówienie. Perfect!!!
Ale kupiłam je bez pokrywy na bagażnik .W związku z czym nie mogę zostawić niczego z tyłu. Może ktoś wie, gdzie można kupić niedrogo taką roletę ? Lancer 1,6 GLX combi 1995.
Będę niezmiernie wdzięczna za wskazówkę.
Pozdrawiam
Ewa
Rafal_Szczecin - 29-03-2007, 23:29
Ewa napisał/a: | Ale kupiłam je bez pokrywy na bagażnik .W związku z czym nie mogę zostawić niczego z tyłu. Może ktoś wie, gdzie można kupić niedrogo taką roletę ? Lancer 1,6 GLX combi 1995 |
hehe roleta towar deficytowy - praktycznie nie do dostania .
proponuje szukac na allegro w rozbitkach lub autach na czesci, a jak nie to przyciemnic szybki
KaWu - 30-03-2007, 08:58
Rafal_Szczecin, ma racje-ciezko ja dostac. Ja zapytam kumpla bo mial taka do sprzedania. Moja tez jezdzi narazie i nie jest rozwijana, przez to ze wozek woze
Ale przydaje sie jak jakies zakupy itp sie wrzuca-nie kusi oka.
A czy tanio ja kupisz to watpie. Na pewno nie mniej jak 200zl, ale warto sie rozgladac.
Anonymous - 30-03-2007, 19:31 Temat postu: Re: Zakup rolety do bagażnika
Ewa napisał/a: | Witam serdecznie,
Jeżdżę 10-cio letnim Lancerem już prawie 3 lata codziennie z nieustającą przyjemnością.Oczywiście wymieniłam to i owo i mam szczęście do dobrych mechaników.Oceniam to auto jak niemal zrobione na miarę,na zamówienie. Perfect!!!
Ale kupiłam je bez pokrywy na bagażnik .W związku z czym nie mogę zostawić niczego z tyłu. Może ktoś wie, gdzie można kupić niedrogo taką roletę ? Lancer 1,6 GLX combi 1995.
Będę niezmiernie wdzięczna za wskazówkę.
Pozdrawiam
Ewa |
Dzięki za odpowiedź, 200,- to nie tak drogo pytałam kiedyś o oryginalną przez jakiś serwis to powiedzieli,że mi sprowadzą za ponad 2000,- no po prostu super
Czekam więc na sygnał.
KaWu - 30-03-2007, 21:23
Znajomy niestety nie ma.
Pozostaje ci wiec polowanie na aukcjach.
Anonymous - 30-03-2007, 23:07
KaWu napisał/a: | Znajomy niestety nie ma.
Pozostaje ci wiec polowanie na aukcjach. |
Dzięki, że zapytałeś, będę gdzieś szukać.
Anonymous - 01-04-2007, 09:22
Ewa, znalazłem coś takiego, na zdjęciach widać ,że roleta jest w bagażniku
http://www.allegro.pl/ite...shi_lancer.html
Anonymous - 01-04-2007, 22:12
Dzięki serdeczne za wiadomość!, właśnie się zarejestrowałam na allegro, zapytam sprzedającego czy sprzedałby mi samą roletę.
marcyg - 13-05-2007, 23:55
Spróbuj
www.japancar.pl
Mają duży wybór. I mają w tej chwili takiego miśka.
Pozdrawiam.
|
|
|