|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zakup rolety do bagażnika |
Autor |
Wiadomość |
Ewa [Usunięty]
|
Wysłany: 29-03-2007, 21:53 Zakup rolety do bagażnika
|
|
|
Witam serdecznie,
Jeżdżę 10-cio letnim Lancerem już prawie 3 lata codziennie z nieustającą przyjemnością.Oczywiście wymieniłam to i owo i mam szczęście do dobrych mechaników.Oceniam to auto jak niemal zrobione na miarę,na zamówienie. Perfect!!!
Ale kupiłam je bez pokrywy na bagażnik .W związku z czym nie mogę zostawić niczego z tyłu. Może ktoś wie, gdzie można kupić niedrogo taką roletę ? Lancer 1,6 GLX combi 1995.
Będę niezmiernie wdzięczna za wskazówkę.
Pozdrawiam
Ewa |
|
|
|
 |
Rafal_Szczecin
Mitsumaniak

Auto: Volvo Amazon, Skoda Superb
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 89 razy Dołączył: 15 Kwi 2005 Posty: 9211 Skąd: s kątowni
|
Wysłany: 29-03-2007, 23:29
|
|
|
Ewa napisał/a: | Ale kupiłam je bez pokrywy na bagażnik .W związku z czym nie mogę zostawić niczego z tyłu. Może ktoś wie, gdzie można kupić niedrogo taką roletę ? Lancer 1,6 GLX combi 1995 |
hehe roleta towar deficytowy - praktycznie nie do dostania .
proponuje szukac na allegro w rozbitkach lub autach na czesci, a jak nie to przyciemnic szybki |
|
|
|
 |
KaWu
Mitsumaniak Karmine Red

Auto: Galant EA2W; Colt CJ1A; Lancer
Pomógł: 72 razy Dołączył: 05 Sie 2005 Posty: 2661 Skąd: Jawor
|
Wysłany: 30-03-2007, 08:58
|
|
|
Rafal_Szczecin, ma racje-ciezko ja dostac. Ja zapytam kumpla bo mial taka do sprzedania. Moja tez jezdzi narazie i nie jest rozwijana, przez to ze wozek woze
Ale przydaje sie jak jakies zakupy itp sie wrzuca-nie kusi oka.
A czy tanio ja kupisz to watpie. Na pewno nie mniej jak 200zl, ale warto sie rozgladac. |
|
|
|
 |
Ewa [Usunięty]
|
Wysłany: 30-03-2007, 19:31 Re: Zakup rolety do bagażnika
|
|
|
Ewa napisał/a: | Witam serdecznie,
Jeżdżę 10-cio letnim Lancerem już prawie 3 lata codziennie z nieustającą przyjemnością.Oczywiście wymieniłam to i owo i mam szczęście do dobrych mechaników.Oceniam to auto jak niemal zrobione na miarę,na zamówienie. Perfect!!!
Ale kupiłam je bez pokrywy na bagażnik .W związku z czym nie mogę zostawić niczego z tyłu. Może ktoś wie, gdzie można kupić niedrogo taką roletę ? Lancer 1,6 GLX combi 1995.
Będę niezmiernie wdzięczna za wskazówkę.
Pozdrawiam
Ewa |
Dzięki za odpowiedź, 200,- to nie tak drogo pytałam kiedyś o oryginalną przez jakiś serwis to powiedzieli,że mi sprowadzą za ponad 2000,- no po prostu super
Czekam więc na sygnał. |
|
|
|
 |
KaWu
Mitsumaniak Karmine Red

Auto: Galant EA2W; Colt CJ1A; Lancer
Pomógł: 72 razy Dołączył: 05 Sie 2005 Posty: 2661 Skąd: Jawor
|
Wysłany: 30-03-2007, 21:23
|
|
|
Znajomy niestety nie ma.
Pozostaje ci wiec polowanie na aukcjach. |
|
|
|
 |
Ewa [Usunięty]
|
Wysłany: 30-03-2007, 23:07
|
|
|
KaWu napisał/a: | Znajomy niestety nie ma.
Pozostaje ci wiec polowanie na aukcjach. |
Dzięki, że zapytałeś, będę gdzieś szukać. |
|
|
|
 |
bonio [Usunięty]
|
|
|
|
 |
Ewa [Usunięty]
|
Wysłany: 01-04-2007, 22:12
|
|
|
Dzięki serdeczne za wiadomość!, właśnie się zarejestrowałam na allegro, zapytam sprzedającego czy sprzedałby mi samą roletę. |
|
|
|
 |
marcyg
Nowy Forumowicz
Auto: Lancer Kombi '95 1,6 16V
|
Wysłany: 13-05-2007, 23:55
|
|
|
Spróbuj
www.japancar.pl
Mają duży wybór. I mają w tej chwili takiego miśka.
Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
|
|