Chcę Kupić Outlandera - Szukam Outlandera I Turbo lub II 2.4
maras_92@o2.pl - 10-02-2020, 22:44 Temat postu: Szukam Outlandera I Turbo lub II 2.4 Cześć jak w tytule poszukuję Outlandera budżet do 35tyś zł zadbanego Turbo lub II w 2.4 z 4x4 w manualnej skrzyni, co sądzicie o tych ?
1.) https://www.otomoto.pl/of...-ID6CKmIl.html?
2.) https://www.otomoto.pl/of...-ID6CHJmk.html?
3.) https://www.otomoto.pl/of...-ID6CRwhj.html?
4.) https://www.olx.pl/oferta...html#6dedb368cc
tościk - 11-02-2020, 09:14
Eeee..ja tam się nie znam, ale jak widzę:
Cytat: | Co wyróżnia nas spośród konkurencji?
- PEŁEN PROFESJONALIZM I WIELOLETNIE DOŚWIADCZENIE |
A kawałek wyżej czytam:
Cytat: | Bogata wersja wyposażenia:
(...)
- WIELOFUNKCYJNA KIEROWNICA SKÓRZANA
(...)
- WELUROWA TAPICERKA
- REGULOWANY FOTEL
- TEMPOMAT
(...)
- ESP (kontrola trakcji)
(...) |
To nie widzę innej możliwości, jak zamknąć ogłoszenie i szukać dalej. Bo jeśli ktoś rzekomo doświadczony profesjonalnie kłamie w tak banalnej sprawie, jak wyposazenie, to nie jest w ogóle wiarygodnym człowiekiem i może dużo niespodzianek ukrywać.
Bo idąc po kolei:
- wielofunkcyjna kierownica skórzana - jeśli przyjmiemy, że ma funkcję skręcania w lewo i funkcję skręcania w prawo, to tak - wielofunkcyjna
- welurowa tapicerka - w turbo? hmm...
- regulowany fotel - tylko jeden?
- tempomat - w nodze? Nie widzę tam żadnego sterowania tempomatem.
- ESP (kontrola trakcji)
No ale to jestem ja, czepiam się ludzi o byle pierdoły
Bzyk_R1 - 11-02-2020, 09:27
tościk, jak ja Cię szanuję gdybym miał bliżej chętnie zamienił bym kilka zdań z tymi profesjonalistami
ledziu - 11-02-2020, 20:59
Bzyk_R1 napisał/a: | tościk, jak ja Cię szanuję gdybym miał bliżej chętnie zamienił bym kilka zdań z tymi profesjonalistami |
Panowie te ogłoszenia to typowe farmazony... tylko jest jeden problem pt. nie ma farmazonu nie ma telefonu, nikt ogłoszeniem się nie interesuje Zauważyliście że bardzo dużo zapytań dotyczy tego typu rodzynów opisowo-zdjęciowych .
Lubię sobie śledzić inne fora i jedno z nich uwielbia stronki firm od "wyselekcjonowanych aut, klasic itp" w cenie x2, x3 to powiem szczerze parcie na tą całą otoczkę jest gigantyczne.
A że trochę bobruje jeden rynek z konkretną marką i coś wspomnę ze dane auto stało u Turka na placu prze pół roku i nikogo nie obchodziło to Ci nawet nie dopuszczają do siebie że mogło być inaczej niż tak jak jest w opisie... o selekcji, sprawdzaniu itp
Turbocbr - 11-02-2020, 21:25
W sobotę podjadę zobaczyć tego z Brodnicy mieszkam 2km od tego Pana Pro...... takze opiszę co i jak zrobię fotki. Sprawdzę lakier sanki i całą resztę
ledziu - 13-02-2020, 12:18
Turbocbr napisał/a: | W sobotę podjadę zobaczyć tego z Brodnicy mieszkam 2km od tego Pana Pro...... takze opiszę co i jak zrobię fotki. Sprawdzę lakier sanki i całą resztę |
Z SK jest o tyle fajnie że będzie cała historia auta więc wypadkowości nie ma co się wielkiej spodziewać. Niestety może byc problem z rdzą o ile ktoś auta nie zabezpieczył po zakupie no i jakości wykonanych malowanek które pewnie też wystąpią szczególnie tam gdzie zwyczajowo wychodzi ruda.
Mechanicznie/serwisowo trzeba założyć że wszystko jest to wymiany z opcją natychmiastowego rozrządu.
Wpisy do książki/potwierdzenia za dużo nie zmieniają bo jak był lany olej to najtańszy a rozrząd pewnie jest źle ustawiony.
Bzyk_R1 - 13-02-2020, 15:18
ledziu, z moich obserwacji (nie twierdzę że tutaj też tak będzie) Szwedziki wypadają bardzo korzystnie. Bardzo często są zakonserwowane lata wstecz, nie dwa dni przed sprzedażą jak u nas, oczywiście przód w stanie złym z racji szutrowych dróg i tego co tam sypią na drogi. Przebieg który można sprawdzić na kilka sposobów raczej eliminuje pół bańkowe egzemplarze z możliwości odmładzania. Ogólnie gdyby nie brak szyberdachu to rynek bardzo ciekawy w odkupie. Co jeszcze zauważyłem to z rzeczy serwisowych nie jest źle. Co prawda nie dają części z górnej półki ale jak wymaga wymiany to jest wymienione. Jak rdzewieją osłony tarcz to wlatują nowe a nie kleją włóknem szklanym jak w Radomiu.
ledziu - 16-02-2020, 09:15
Cytat: | sobotę podjadę zobaczyć tego |
Coś wiadomo?
Bzyk_R1 oby było tak jak mówisz
macia - 19-03-2020, 20:58
Jeżeli interesuje cię OII intense plus 2.4 w automacie z polskiego salonu, bezwypadkowy i bezawaryjny, z małym prawdziwym przebiegiem, to się odezwij - naszło mnie i może sprzedam swojego.
|
|
|