Outlander I Ogólne - Zderzak tył OT1.
Marcin5951 - 16-01-2021, 14:56 Temat postu: Zderzak tył OT1. Witam. Dzis postanowilem zabrac się za oświetlenie - podświetlenie tylnej rejestracji. Patrze a tam jedna wielka dziura ktorej nie widac gdy sie stoi przy aucie. Tu moje pytanie, kazdy outlander ma taki otwor a w nim lampki czy moze sa jakies zaślepki? Chciałem dodać zdjecie lecz nie mam chyba takiej opcji.
Bzyk_R1 - 16-01-2021, 21:25
Każdy Outlander tak ma.
Fighter001 - 16-01-2021, 21:35
U mnie też jest taka dziura, więc chyba tak jest fabrycznie. Jest to głupie rozwiązanie bo blacha która trzyma te lampki gnije masakrycznie. Ja swoją wymieniałem na nową z aso i jest tylko pomalowana bardzo cienko czarną farbą. Ślizgi zderzaka też są metalowe, u mnie po zdjęciu zderzaka praktycznie nie istniały. Dostępne też tylko w aso. Jakość blach w tym aucie to żart, Colt cz pod tym względem to inna liga, pewnie dlatego że Colt był produkowany w Europie.
Marcin5951 - 17-01-2021, 12:26
Dzieki bardzo. Widze ze sam bede musial niebawem sie zabrac za te elementy by je zabezpieczyc lub wymienic. Dzikei bardzo
pawelekm - 18-01-2021, 12:06
Fighter001 napisał/a: | U mnie też jest taka dziura, więc chyba tak jest fabrycznie. Jest to głupie rozwiązanie bo blacha która trzyma te lampki gnije masakrycznie. Ja swoją wymieniałem na nową z aso i jest tylko pomalowana bardzo cienko czarną farbą. Ślizgi zderzaka też są metalowe, u mnie po zdjęciu zderzaka praktycznie nie istniały. Dostępne też tylko w aso. Jakość blach w tym aucie to żart, Colt cz pod tym względem to inna liga, pewnie dlatego że Colt był produkowany w Europie. |
Ja wiem czy Colt to inna liga ... (akurat mam colta i outlandera). Może gdyby miał tylny wózek - gniłby tak samo A tak to gnije "normalnie" Jak praktycznie każde auto japońskie z tego okresu. A nie .... fakt, blacha w outlanderze to jakiś dramat ....
|
|
|