|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zderzak tył OT1. |
Autor |
Wiadomość |
Marcin5951
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Outlander 2.0T
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 16-01-2021, 14:56 Zderzak tył OT1.
|
|
|
Witam. Dzis postanowilem zabrac się za oświetlenie - podświetlenie tylnej rejestracji. Patrze a tam jedna wielka dziura ktorej nie widac gdy sie stoi przy aucie. Tu moje pytanie, kazdy outlander ma taki otwor a w nim lampki czy moze sa jakies zaślepki? Chciałem dodać zdjecie lecz nie mam chyba takiej opcji. |
|
|
|
 |
Bzyk_R1
Mitsumaniak Outlanderowiec

Auto: O1T LSRG
Pomógł: 132 razy Dołączył: 02 Sie 2016 Posty: 5363 Skąd: Pińczów TPI
|
|
|
|
 |
Fighter001
Forumowicz
Auto: Colt CZC Turbo
Pomógł: 3 razy Dołączył: 15 Lip 2017 Posty: 105 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 16-01-2021, 21:35
|
|
|
U mnie też jest taka dziura, więc chyba tak jest fabrycznie. Jest to głupie rozwiązanie bo blacha która trzyma te lampki gnije masakrycznie. Ja swoją wymieniałem na nową z aso i jest tylko pomalowana bardzo cienko czarną farbą. Ślizgi zderzaka też są metalowe, u mnie po zdjęciu zderzaka praktycznie nie istniały. Dostępne też tylko w aso. Jakość blach w tym aucie to żart, Colt cz pod tym względem to inna liga, pewnie dlatego że Colt był produkowany w Europie. |
|
|
|
 |
Marcin5951
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Outlander 2.0T
|
Wysłany: 17-01-2021, 12:26
|
|
|
Dzieki bardzo. Widze ze sam bede musial niebawem sie zabrac za te elementy by je zabezpieczyc lub wymienic. Dzikei bardzo |
|
|
|
 |
pawelekm
Forumowicz

Auto: Colt Z30 1.1 i Outlander I 2.4
|
Wysłany: 18-01-2021, 12:06
|
|
|
Fighter001 napisał/a: | U mnie też jest taka dziura, więc chyba tak jest fabrycznie. Jest to głupie rozwiązanie bo blacha która trzyma te lampki gnije masakrycznie. Ja swoją wymieniałem na nową z aso i jest tylko pomalowana bardzo cienko czarną farbą. Ślizgi zderzaka też są metalowe, u mnie po zdjęciu zderzaka praktycznie nie istniały. Dostępne też tylko w aso. Jakość blach w tym aucie to żart, Colt cz pod tym względem to inna liga, pewnie dlatego że Colt był produkowany w Europie. |
Ja wiem czy Colt to inna liga ... (akurat mam colta i outlandera). Może gdyby miał tylny wózek - gniłby tak samo A tak to gnije "normalnie" Jak praktycznie każde auto japońskie z tego okresu. A nie .... fakt, blacha w outlanderze to jakiś dramat .... |
_________________ Pozdrawiam
Paweł |
|
|
|
 |
|
|