To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Outlander III GEN Techniczne - Nie działa ogrzewanie/chłodzenie postojowe

honda2 - 03-01-2025, 07:24
Temat postu: Nie działa ogrzewanie/chłodzenie postojowe
Witam, w aucie miałem ustawione ogrzewanie (ustawione z pozycji oryginalnego radia) załączało się przed pracą, miałem też możliwość pilotem je uruchomić naciskając 5 razy czerwony przycisk. Przy użyciu MMCoding ustawiłem sobie aby przy 3 st. włączało się podgrzewanie tylnej szyby. Wszystko działało w między czasie wymieniłem radio na jednostkę Junsun i też jakiś czas było ok. ale zacząłem się zastanawiać jak wyłączyć to podgrzewanie na wiosnę jak będzie ciepło :oops: Próbowałem połączyć się telefonem po przez aplikację wyszukuje sieć auta Remonte wpisuje hasło i wyrzuca mi błąd 1201. Połączyłem się też przez kabel chcąc znaleźć możliwość wyłączenie ale nie znalazłem. Po tych zabiegach nic nie działa w sensie ani ogrzewanie postojowe, ani podgrzewanie tylnej szyby się nie uruchamia. Miał ktoś z was podobne zdarzenie? Wydaje mi się, że jak chcę zmienić jakąś funkcję przez MMCoding to program zapisuje zmiany, ale nie działają.
mohinder - 03-01-2025, 22:17

Myślę, że nie znajdziesz tu nikogo kto miał taką sytuację. Proponuję zwrócić się po pomoc do naszego forumowego fachowca TOKYO.
honda2 - 07-01-2025, 07:29

Dzięki spróbuję Go zapytać. Dzięki.