Outlander III GEN Techniczne - Nie działa ogrzewanie/chłodzenie postojowe
honda2 - 03-01-2025, 07:24 Temat postu: Nie działa ogrzewanie/chłodzenie postojowe Witam, w aucie miałem ustawione ogrzewanie (ustawione z pozycji oryginalnego radia) załączało się przed pracą, miałem też możliwość pilotem je uruchomić naciskając 5 razy czerwony przycisk. Przy użyciu MMCoding ustawiłem sobie aby przy 3 st. włączało się podgrzewanie tylnej szyby. Wszystko działało w między czasie wymieniłem radio na jednostkę Junsun i też jakiś czas było ok. ale zacząłem się zastanawiać jak wyłączyć to podgrzewanie na wiosnę jak będzie ciepło Próbowałem połączyć się telefonem po przez aplikację wyszukuje sieć auta Remonte wpisuje hasło i wyrzuca mi błąd 1201. Połączyłem się też przez kabel chcąc znaleźć możliwość wyłączenie ale nie znalazłem. Po tych zabiegach nic nie działa w sensie ani ogrzewanie postojowe, ani podgrzewanie tylnej szyby się nie uruchamia. Miał ktoś z was podobne zdarzenie? Wydaje mi się, że jak chcę zmienić jakąś funkcję przez MMCoding to program zapisuje zmiany, ale nie działają.
mohinder - 03-01-2025, 22:17
Myślę, że nie znajdziesz tu nikogo kto miał taką sytuację. Proponuję zwrócić się po pomoc do naszego forumowego fachowca TOKYO.
honda2 - 07-01-2025, 07:29
Dzięki spróbuję Go zapytać. Dzięki.
|
|
|