|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Nie działa ogrzewanie/chłodzenie postojowe |
Autor |
Wiadomość |
honda2
Forumowicz
Auto: PHEV 2,0
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 03-01-2025, 07:24 Nie działa ogrzewanie/chłodzenie postojowe
|
|
|
Witam, w aucie miałem ustawione ogrzewanie (ustawione z pozycji oryginalnego radia) załączało się przed pracą, miałem też możliwość pilotem je uruchomić naciskając 5 razy czerwony przycisk. Przy użyciu MMCoding ustawiłem sobie aby przy 3 st. włączało się podgrzewanie tylnej szyby. Wszystko działało w między czasie wymieniłem radio na jednostkę Junsun i też jakiś czas było ok. ale zacząłem się zastanawiać jak wyłączyć to podgrzewanie na wiosnę jak będzie ciepło Próbowałem połączyć się telefonem po przez aplikację wyszukuje sieć auta Remonte wpisuje hasło i wyrzuca mi błąd 1201. Połączyłem się też przez kabel chcąc znaleźć możliwość wyłączenie ale nie znalazłem. Po tych zabiegach nic nie działa w sensie ani ogrzewanie postojowe, ani podgrzewanie tylnej szyby się nie uruchamia. Miał ktoś z was podobne zdarzenie? Wydaje mi się, że jak chcę zmienić jakąś funkcję przez MMCoding to program zapisuje zmiany, ale nie działają. |
|
|
|
|
 |
mohinder
Forumowicz
Auto: Outlander PHEV 2016r
Kraj/Country: Ireland
Pomógł: 2 razy Dołączył: 24 Sty 2013 Posty: 445 Skąd: Limerick
|
Wysłany: 03-01-2025, 22:17
|
|
|
Myślę, że nie znajdziesz tu nikogo kto miał taką sytuację. Proponuję zwrócić się po pomoc do naszego forumowego fachowca TOKYO. |
|
|
|
 |
honda2
Forumowicz
Auto: PHEV 2,0
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 07-01-2025, 07:29
|
|