To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[92-96]Lancer CB0 - [CB4A 1.6] prosba o pomoc

Anonymous - 07-07-2007, 16:14
Temat postu: [CB4A 1.6] prosba o pomoc
witam co prawda nie mam lancera ale mam pytanie czy podejdzie mechanizm elektrycznej szyby do colta cao ?? chodzi mi o lancera z tych mniej wiecej lat co colt cao ?? i jeszcze jedno pytanie :) czy mechanizm z colta cjo bedzie pasowal do colta cao ?? widzialem na zdjeciu ten mechanizm i wygladal praktycznie identycznie prosze o pomoc jezeli ktos sie w tym orientuje. szukamn mechanizmu poniewaz zerwala mi sie linka i sam nie potrafie tak do konca tego zrobic a u mnie w miescie nie ma przynajmiej ja nie znam dobrych gosci zeby to zrobili :/ pozdro !!

[ Dodano: 07-07-2007, 16:19 ]
zapomnialem dodac ze jezeli ktos by byl kto potrafi naprawic taka linke bylbym bardzo wdzieczny !! jak cos to piszcie na gg do mnie !! pozdrawiam !!

KaWu - 09-07-2007, 08:15

cesiek, jak masz czas i wakacje to wpadaj do mnie i moze w 2 wieczory uda nam sie zalozyc linke :)

PS. Jest kilka tematow na temat zerwanej linki. Zajrzyj w archiwum.

Anonymous - 09-07-2007, 09:09

dzieki jako jedyny sie zaoferowales !! sluchaj mam pytanie czy z lancera podejdzie elektryka lewych drzwi do colta ?? bo zamowilem dzisiaj znalazlem wkoncu :D :D tylko nie pomyslalem wczesniej czy bedzie pasowac :( mam nadzieje ze tak !!