|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[CB4A 1.6] prosba o pomoc |
Autor |
Wiadomość |
cesiek [Usunięty]
|
Wysłany: 07-07-2007, 16:14 [CB4A 1.6] prosba o pomoc
|
|
|
witam co prawda nie mam lancera ale mam pytanie czy podejdzie mechanizm elektrycznej szyby do colta cao ?? chodzi mi o lancera z tych mniej wiecej lat co colt cao ?? i jeszcze jedno pytanie czy mechanizm z colta cjo bedzie pasowal do colta cao ?? widzialem na zdjeciu ten mechanizm i wygladal praktycznie identycznie prosze o pomoc jezeli ktos sie w tym orientuje. szukamn mechanizmu poniewaz zerwala mi sie linka i sam nie potrafie tak do konca tego zrobic a u mnie w miescie nie ma przynajmiej ja nie znam dobrych gosci zeby to zrobili :/ pozdro !!
[ Dodano: 07-07-2007, 16:19 ]
zapomnialem dodac ze jezeli ktos by byl kto potrafi naprawic taka linke bylbym bardzo wdzieczny !! jak cos to piszcie na gg do mnie !! pozdrawiam !! |
Ostatnio zmieniony przez akbi 07-07-2007, 19:17, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
KaWu
Mitsumaniak Karmine Red

Auto: Galant EA2W; Colt CJ1A; Lancer
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 72 razy Dołączył: 05 Sie 2005 Posty: 2661 Skąd: Jawor
|
Wysłany: 09-07-2007, 08:15
|
|
|
cesiek, jak masz czas i wakacje to wpadaj do mnie i moze w 2 wieczory uda nam sie zalozyc linke
PS. Jest kilka tematow na temat zerwanej linki. Zajrzyj w archiwum. |
|
|
|
 |
cesiek [Usunięty]
|
Wysłany: 09-07-2007, 09:09
|
|
|
dzieki jako jedyny sie zaoferowales !! sluchaj mam pytanie czy z lancera podejdzie elektryka lewych drzwi do colta ?? bo zamowilem dzisiaj znalazlem wkoncu :D tylko nie pomyslalem wczesniej czy bedzie pasowac mam nadzieje ze tak !! |
|
|
|
 |
|
|