To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Eclipse - Ogólne - Numer nadwozia

Anonymous - 14-07-2007, 11:16
Temat postu: Numer nadwozia
Czy ktos sie orientuje gdzie są numery nadwozia w eclipsie 2G sprowadzonego z USA?
Anonymous - 14-07-2007, 13:54

Ostatnio miałem ten samo [problem przy podbijaniu dowodu, jedynie co mi się udało znaleźć to na desce rozdzieczej jest PRZYNITOWANA (co niestety nie jest dopuszczalne) tabliczka z tymi numerami.

Nigdzie indziej nie udało mi się znaleźć :( .

Anonymous - 14-07-2007, 15:18

teoretycznie jest to gdzies wybite na scianie grodziowej w komorze silnika:P ale sam tez nie znalazlem:P taka Lipa:P niebawem znow bede pol komory silnika rozbieral to polookam :P
Anonymous - 15-07-2007, 05:15

To tak jak u mnie, normalnie niezłego miałem stracha... W colcie mam na ścianie grodziowej. W eclipsie tez jest wyraźne wytłoczenie pod maską ale tam numeru nie ma, jedynie mam tabliczke na desce rozzielczej. Dzięki chłopaki za pomoc! A tak poza tematem dajcie jakies namiary na częsci do eclipse 2g. Pilnie potrzebuje klapy tylnej kpl. allegro ciągle przeglądam ale nic...
Pozdro

Anonymous - 15-07-2007, 08:58

Tylnią klapę szukasz ?
Ja mam. Zielona, w razie czego odezwij się na maila elinwar.pl@gmail.com to zrobie Ci zdjęcia i wysle.

HouseM - 15-07-2007, 17:41

Vin jest tylko na desce przynitowany, plus na naklejce na ścianie grodziowej komory silnika. Nigdzie indziej nie znajdziecie.
Hubeeert - 15-07-2007, 18:57

HouseM napisał/a:
Vin jest tylko na desce przynitowany, plus na naklejce na ścianie grodziowej komory silnika. Nigdzie indziej nie znajdziecie.

VIN powinien byc rowniez na podluznicy i pod wykladzina od strony pasazera. O ile pamietam na scianie grodziowej nie tylko na naklejce.

Anonymous - 15-07-2007, 22:59

HouseM napisał/a:
tak własnie mówił mi sprzedający od którego kupiłem eclipse. Dajci ejakies namiary na ludzi co handlują czesciami do eclipse...
HouseM - 21-07-2007, 00:08

W europejczykach może i jest gdzieś wybity ale w Chamerykanach nie znajdziecie. Tam po prostu nie ma takich wymogów.
Miko - 17-08-2007, 01:07

Ja właśnie nabyłem takiego i mam jeszcze na naklejce na słupku od kierowcy jak drzwi się otworzy macie też? Potrzebuję szyby od kierowcy z drzwi błotnika lewego przedniego i lusterka może ktoś ma :cry:
Anonymous - 30-09-2007, 17:17

Miko napisał/a:
Ja właśnie nabyłem takiego i mam jeszcze na naklejce na słupku od kierowcy jak drzwi się otworzy macie też? Potrzebuję szyby od kierowcy z drzwi błotnika lewego przedniego i lusterka może ktoś ma :cry:

[ Dodano: 30-09-2007, 17:25 ]
Mutalim Mutalim, mam częci ktori podczebuesz od Eklipsa -2003 r.pr. zadzwon do mne 692566522