Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Numer nadwozia
Autor Wiadomość
motolukas
[Usunięty]

Wysłany: 14-07-2007, 11:16   Numer nadwozia

Czy ktos sie orientuje gdzie są numery nadwozia w eclipsie 2G sprowadzonego z USA?

elinwar
[Usunięty]

Wysłany: 14-07-2007, 13:54   

Ostatnio miałem ten samo [problem przy podbijaniu dowodu, jedynie co mi się udało znaleźć to na desce rozdzieczej jest PRZYNITOWANA (co niestety nie jest dopuszczalne) tabliczka z tymi numerami.

Nigdzie indziej nie udało mi się znaleźć :( .

GOLDI
[Usunięty]

Wysłany: 14-07-2007, 15:18   

teoretycznie jest to gdzies wybite na scianie grodziowej w komorze silnika:P ale sam tez nie znalazlem:P taka Lipa:P niebawem znow bede pol komory silnika rozbieral to polookam :P

motolukas
[Usunięty]

Wysłany: 15-07-2007, 05:15   

To tak jak u mnie, normalnie niezłego miałem stracha... W colcie mam na ścianie grodziowej. W eclipsie tez jest wyraźne wytłoczenie pod maską ale tam numeru nie ma, jedynie mam tabliczke na desce rozzielczej. Dzięki chłopaki za pomoc! A tak poza tematem dajcie jakies namiary na częsci do eclipse 2g. Pilnie potrzebuje klapy tylnej kpl. allegro ciągle przeglądam ale nic...
Pozdro

elinwar
[Usunięty]

Wysłany: 15-07-2007, 08:58   

Tylnią klapę szukasz ?
Ja mam. Zielona, w razie czego odezwij się na maila elinwar.pl@gmail.com to zrobie Ci zdjęcia i wysle.

HouseM 
Mitsumaniak
Noob stalker :-X

Auto: DSM 1G GS + MSS 1.3
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 15-07-2007, 17:41   

Vin jest tylko na desce przynitowany, plus na naklejce na ścianie grodziowej komory silnika. Nigdzie indziej nie znajdziecie.

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Wysłany: 15-07-2007, 18:57   

HouseM napisał/a:
Vin jest tylko na desce przynitowany, plus na naklejce na ścianie grodziowej komory silnika. Nigdzie indziej nie znajdziecie.

VIN powinien byc rowniez na podluznicy i pod wykladzina od strony pasazera. O ile pamietam na scianie grodziowej nie tylko na naklejce.

Thomas Jefferson said:
1. A government big enough to give you everything you want, is strong enough to take everything you have...
2. The democracy will cease to exist when you take away from those who are willing to work and give to those who would not...
Just think...

.

motolukas
[Usunięty]

Wysłany: 15-07-2007, 22:59   

HouseM napisał/a:
tak własnie mówił mi sprzedający od którego kupiłem eclipse. Dajci ejakies namiary na ludzi co handlują czesciami do eclipse...

HouseM 
Mitsumaniak
Noob stalker :-X

Auto: DSM 1G GS + MSS 1.3
Wysłany: 21-07-2007, 00:08   

W europejczykach może i jest gdzieś wybity ale w Chamerykanach nie znajdziecie. Tam po prostu nie ma takich wymogów.

Miko 
Mitsumaniak

Auto: Eclipse '95 2,0 420a USA
Wysłany: 17-08-2007, 01:07   

Ja właśnie nabyłem takiego i mam jeszcze na naklejce na słupku od kierowcy jak drzwi się otworzy macie też? Potrzebuję szyby od kierowcy z drzwi błotnika lewego przedniego i lusterka może ktoś ma :cry:

Mutalim Mutalim
[Usunięty]

Wysłany: 30-09-2007, 17:17   

Miko napisał/a:
Ja właśnie nabyłem takiego i mam jeszcze na naklejce na słupku od kierowcy jak drzwi się otworzy macie też? Potrzebuję szyby od kierowcy z drzwi błotnika lewego przedniego i lusterka może ktoś ma :cry:

[ Dodano: 30-09-2007, 17:25 ]
Mutalim Mutalim, mam częci ktori podczebuesz od Eklipsa -2003 r.pr. zadzwon do mne 692566522

Odpowiedz do tematu