Łódzkie - Misiek na sekwencji holenderskiej
Anonymous - 04-09-2007, 22:39 Temat postu: Misiek na sekwencji holenderskiej Cześć
Mam problem z moim miśkiem problem polega na tym że:
jest w nim zamontowana instalacja sekwencyjna holenderska autko odpala na benzynie i w momencie zapłonu automatycznie przeskakuje na gaz do tego momentu wszystko jest ok, problem zaczyna się gdy przejadę ok 500m i wyrzucam na luz (światła, skrzyżowanie)
auto wtedy gaśnie i są problemy z odpaleniem. Manualnie przełączam na benzynę i odpala po chwili przełączam na gaz i wszystko wraca do normy. Prosze wszystkich ludzi dobrej woli którzy mogą mi pomóc badź wskazać odpowiedni warsztat w łodzi lub okolicach przypominam że to holender o pomoc będę do zgonnie wdzięczny. Ponieważ nie chcę wstawiać autka do pierwszego lepszego warsztatu i miec później większe problemy niż miałem.
Z góry dziękuję
krzysio1972 - 05-09-2007, 10:40
Sprawdz dokladnie co masz i sie zapytaj/przeszukaj forum warsztat->lpg. Jak bedziesz wiedzial co masz i _napiszesz_ bedzie latwiej pomoc.
Anonymous - 06-09-2007, 20:02 Temat postu: Witaj Mysle ze cos jest nie tak z listwa zapłonowa od gazu ja miałem ten sam problem silnik nie równo pracował jakby zaraz miał zgasnąc az w koncu zgasł. ale jak to sie wymieni i ustawi komputerowo bedzie juz oki.
Anonymous - 07-09-2007, 10:27
Cześć
Dzięki z zainteresowanie tematem, narobiłem troche niepotrzebnego zamieszania i paniki a wszystko to że dawno nie jeździłem autem na gazie. Przyczyna była banalna po prostu miałem niedostatek płynu w układzie chłodzenia.
Dzięki Krzysiowi1972 i Michaiłowi za zainteresowanie
Pozdrawiam
|
|
|